Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyPekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Pekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zrekonstruovaný a nadstandardně zařízený příjemný byt 1+1 na ulici Pekařská v bezprostřední blízkosti centra Brna s výhledem do menšího udržovaného parku a nedaleko od hlavního vchodu nemocnice u sv. Anny. Zastávka tramvaje 100 m , na pěší zónu centra Brna asi 5 min pěšky. U bytu je terasa s posezením a krásným výhledem.

Byt sestává z předsíně, šatny, kuchyně s barovým pultem, luxusní koupelny, terasy a hlavního pokoje s velkou pohodlnou boxspringovou postelí a rozkládací sedací soupravou.

K dispozici je internet a veškeré vybavení jako pračka, lednička, vysavač, rychlovarná konvice, varná deska, fén, nádobí, atd.

Po dohodě je možné zajistit pravidelný úklid včetně výměny ložního povlečení, ručníků, atd.

V okolí se nachází mnoho restaurací, kaváren, barů a nákupních možností.

V blízkosti se nacházejí hlavní dopravní uzly v Brně - Česká(13 minut pěšky), Hlavní nádraží(15 minut pěšky) a Mendlovo náměstí (7 minut pěšky). Do všech zmíněných uzlů je přímé spojení ze zastávek v blízkosti domu.

We offer completly renovated and above-standard furnished flat 1+1 on Pekarska street very close to the centre. By the house is also small maintained park and 5 minutes from the house is very big park. Tram stop is 100m from the house and pedestrian zone is 5 minutes away. To the apartment belongs nice terrace with sitting and beautiful view.

The apartment consists of hall, small dressing room, kitchen, luxury bathroom and big main room with big comfortable bad and soda bad.

All furniture is brand new.

There is fast internet and all amenities such as washing machine, refrigerator, vacuum cleaner, electric kettle, stove, hair dryer, crockery, etc.

It is possible to arrange regular cleaning, including bed linen change, towels, etc.

There are many restaurants, cafes, bars and shopping opportunities nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542805
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.