Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 13 m² bez realitkyNa Strži, Praha - Krč

Na Strži, Praha - Krč
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem obchodních prostor 13m²

Obchodní prostory k pronájmu, umístěné ve 4hvězdičkovém hotelu se 230 pokoji na Praze 4, s přímým přístupem na ulici a do prostoru lobby. Prostory (před schválením) jsou vhodné například jako showroom, kadeřnictví, kosmetický nebo estetický salon apod.

Umístění/Lokalita:

Prostory se nacházejí na přízemí budovy hotelu, vedle hlavního vchodu, recepce a lobby baru. Hotel využívá především obchodní klientela z podniků v okolí. Nachází se v pěší vzdálenosti od stanic metra Pankrác a Budějovická, s autobusovými zastávkami s přímým spojením na Anděl a Budějovickou přímo před hotelem.

Vlastnosti a služby:

Nabízíme prostor o rozloze 13 m² s francouzskými dveřmi na ulici a zadním vchodem do lobby. Zdarma je k dispozici WiFi připojení k internetu. Personál recepce přítomen 24 hodin denně a bezpečnostní služba od 23:00 do 6:00 denně.

Cena pronájmu dohodou. Nájemce neplatí provizi z prodeje.

To rent retail space 13m²

Retail space for rent, situated in a 4-star hotel of 230 rooms in Prague 4, with direct access to the street and the lobby area. The premises (before approval) are suitable, for example, for a showroom, barber shop, beauty salon or aesthetic, etc.

Location:

Premises are in the ground floor of the hotel building, next to the main entrance, reception and the lobby bar. The hotel receives business clientele laboring in the neighborhood. The hotel is situated in a walking distance to Pankrác and Budějovická metro stations, with bus stops with direct connection to Anděl and Budějovická just in front of the hotel.

Features and Services:

The layout includes a space of 13m² with French windows to the street and a back door to the lobby. WiFi is available free of charge, 24-hour staff and security from 23:00 to 6:00 daily.

Rental price to be discussed. Lessee pays no commission on sales.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543597
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru13
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.