Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyŠestajovická, Praha - Hloubětín

Šestajovická, Praha - HloubětínVybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


POPIS BYTU

Hlavní část bytu tvoří obývací pokoj, který je částečně propojen s kuchyní. Je tak dosaženo větší prostornosti, současně je zachována možnost oddělení obou místností. V bytě je dále zděná koupelna s toaletou a sprchovým koutem a vstupní chodba s odkládacími prostory. Byt se prodává tak, jak je na fotkách, tj. včetně nábytku a spotřebičů (lednička, pračka, indukční deska, TV, satelit, vybaveni kuchyně). Byt je orientován na jihozápad s výhledem do parku. Měsíční náklady cca 3600 Kč, včetně fondu oprav.

LOKALITA

Byt se nachází cca 300 m od stanice metra a Obchodního centra Hloubětín. V blízkosti bytu je bazén, tenisové kurty, lesopark s rybníkem, lékařský dům, škola i školka.

POPIS BUDOVY

Budova je 10ti podlažní se skeletovou konstrukcí a příčkami z cihel. V domě jsou nově zrekonstruovány výtahy, vstupní hala, střecha a stoupačky. Vstup do budovy je bezbariérový, na bezpečnostní čip. U domu je společné parkoviště. Služby O2 a UPC v domě. Třída energetické náročnosti D.

APARTMENT DESCRIPTION

The main part of the apartment consists of a living room which is partly connected to the kitchen. The apartment has a bathroom with a toilet and a shower and an entry hall with storage space. The apartment is sold as it is in the photos, ie including furniture and appliances (refrigerator, washing machine, induction board, TV, satellite, kitchen equipment). The apartment is oriented to the southwest and overlooks the park. Monthly costs approx. 3600 CZK, including repairs fund.

LOCATION

The apartment is located about 300 m from the metro station and the shopping center Hloubětín. Near the apartment is a swimming pool, tennis courts, forest park with a pond, medical house, school and kindergarten.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543686
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.