Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyBryksova, Praha - Černý Most

Rezervováno
Bryksova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme byt k prodeji s dispozicí 2+kk o výměře 46 m2 užitné plochy, v 1. patře panelového domu s pěkným výhledem do zeleně na Praze 9 - Černý Most, ulice Bryksova. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně kuchyňské linky se spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, digestoř, lednice), samostatná ložnice, lodžie (orientovaná na jihovýchod a přístupná z ložnice), koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi, komora naproti bytu na společné uzamykatelné chodbě, větší sklep v suterénu panelového domu. Na podlahách je linoleum + koberce v ložnici a obývacím pokoji. Byt má nová plastová okna. Původní bytové jádro je výhodou, protože si ho může budoucí majitel ponechat (je ve velmi zachovalém stavu) nebo si ho zrekonstruovat dle vlastních představ.

Dům je po částečné revitalizaci (střecha, štíty, výtahy) a v březnu 2019 se začne se zateplením celého domu. Lodžie se v rámci zateplování budou zasklívat a rozšiřovat o 60 cm. Vstupní prostor domu je vybaven kamerovým systémem, vstupy jsou na elektronické čipy.

Veškerá občanská vybavenost je na dosah ruky, za domem se nachází základní škola a gymnázium a nedaleko také školky. Autobusová zastávka 3 minuty, metro B konečná stanice Černý Most cca 10 minut. Parkování možné před domem a nedaleko domu se nachází placené hlídané parkoviště. V blízkosti se také nachází velké obchodní Centrum Černý Most, včetně hypermarketu Globus, XXXLutz, IKEA a golfové hřiště Golf Resort Black Bridge. Nedaleko se také nachází Park U Čeňku s novým velkým dětským hřištěm, Plechárna (komunitní centrum s velkým množstvím akcí a příjemným posezením) a skatepark, na které navazuje cyklostezka vedoucí do Dolních Počernic, Klánovic a okolí.

Měsíční zálohy: 3800,- Kč

Byt bude k nastěhování od 1. května 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544778
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.