Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNa Hrázi, Sušice - Sušice nad Otavou, Plzeňský kraj

Na Hrázi, Sušice - Sušice nad Otavou, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 770 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 950 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Cena 2 770 000 Kč je "kup teď", tedy byt prostě bude Váš. Alternativně nabídněte cenu od 2 500 000 Kč a bude záležet na případných dalších nabídkách.

Cena zahrnuje:

+ byt 2+kk 52,6 m2 + lodžie 3,7 m2 + sklepní kóje 1,5 m2 + možnost využití společné kolárny

+ 1x parkovací stání na pozemku

+ vybavená koupelna: vana (případně sprchový kout), umývadlo, bojler, samostatná toaleta s umývadlem

+ vybavená kuchyně včetně spotřebičů (ve variantě navržené do dalších bytů ve stejném domě určených k pronájmu, možnost vlastního návrhu nebo i prodeje bez kuchyně s odpovídající úpravou ceny)

Textový popis:

Nabízíme k prodeji byt v novostavbě (dokončení květen 2019) v zastavěném území blízko centra města Sušice. Byt tvoří obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem včetně spotřebičů - viz vizualizaci v galerii (27 m2), pokoj/ložnice (13,7 m2), vybavená koupelna (4,6 m2), samostatné WC (1,3 m2), předsíň (6 m2) a lodžie (3,7 m2). Dále k bytu náleží parkovací místo na pozemku (podle výsledku jednání se sousedem možná zastřešené), sklepní kóje (1,3 m2) a možnost využití společné kolárny.

Bytový dům je velice dobře zateplen (20 cm polystyrenu, okna s trojsklem, foukané zateplení střechy) a je vytápěn společným plynovým kotlem. Silné mezibytové stěny zajišťují dobrou akustickou izolaci.

Dům je velice dobře situován. Nachází se mimo hlavní komunikace a přitom do 10 min chůze (konzervativní odhad mapy.cz) máte supermarket COOP, náměstí, MŠ v Tylově ulici, ZŠ v Lerchově ul., kino, aquapark, zimní stadion s fitness a lezeckou stěnou, areál Fuferna (velké dětské hřiště, koupání v řece, lanový park), koupaliště, workout hřiště, ostrov Santos (dětské hřiště, kiosek, lesopark) nebo louky a les pod vodojemem.

Prohlídka možná (vnitřky jsou zatím jen holé cihly - 13. 1. 2019). Pochopitelně nemám zájem o spolupráci s RK.

The price 2 770 000 CZK is a "buy now" - the flat is yours. Alternatively You can make Your own offer above 2 500 000 CZK and the result will depend on other offers.

The price includes:

+ a 1 bedroom flat 52,6 m2 + loggia 3,7 m2 + cellar 1,5 m2

+ 1x parking place

+ furnished bathroom: bathtub (or possibly shower), wash-basin, boiler, separate WC with wash-basin

+ furnished kitchen with appliances (in standard used in other flats in the house intended for rent or your own design can be used or the flat can be sold without kitchen - with the proce modified accordingly)

Description:

We offer a flat in a newly-built house (to be finished in may 2019) in a built-up area near the center of the town Sušice. The flat is composed of a living-room combined with kitchen (27 m2), bedroom (13.7 m2) , bathroom (4.5 m2), separate WC (1,3 m2), hall (6 m2) and loggia (3,7 m2). One parking spot (possibly roofed depending on a neighbours agreement), a space in the cellar (1,3 m2) and a possibility to use common space for bikes are included in the offer.

The house has a very good thermal insulation (20 cm polystyren, triple-glass windows) and is heated by a common gas boiler. Thick walls between flats provide a good acoustic insulation.

The house is very well situated. It is separated from main roads and yet within 10 minutes walking (a conservative estimate by mapy.cz) You can reach a supermarket COOP, the square, kindergarten in Tylova Street, primary school in Lerchova Street, a cinema, an aquapark, a winter stadium with fitness and climbing wall, the Fuferna area (big playground, swimming in the Otava river), an outdoor swimming pool, a workout park, the island Santos (playground, kiosk, forest park) or the meadows and forests below the water reservoir.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545078
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha53
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.