Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 170 m² bez realitkyPod Vodojemem, Praha - Chodov

Pod Vodojemem, Praha - ChodovVybaveno
Cena17 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 75 913 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme úžasný, samostatně stojící rodinný dům v klidné části Chodova. Z okna je vidět obchodní centrum Chodov a za 3 minuty chůze jste na metru Opatov. Dům je obehnaný vysokým, plným plotem, který zaručuje naprosté soukromí. Okolo domu je udržovaná zahrada s anglickým trávníkem, vyhřívaným bazénem s protiproudem a venkovním posezením. Na zahradě u bazénu je novostavba přístavku plánovaná jako budoucí malý byt. Na střeše přístavku je bio zahrada. Celý objekt je hlídaný kamerovým systémem.

Dům je ihned k dispozici.

A teď trochu podrobný popis:

Garáž, bazén, sklep, udržovaná zahrada. Dům o dispozici 5+kk v ulici Starochodovská, Praha 11 - Chodov. Stavba domu z roku 1940 prošla v letech 2011-2015 kompletní rekonstrukcí dle moderních standardů. Dům stojící na pozemku o ploše 429 m2 nabízí zastavěnou plochu 170,3 m2 z toho 153 m2 plochu užitnou ve dvou podlažích domu+plocha sklepení. Nemovitost k prodeji včetně vybavení např. kuchyňská linka včetně všech spotřebičů, vestvěného nábytku na míru, interiérového vybavení atd. Centrální vytápění domu zapomocí kondenzačního plyn. kotle, vše ostatní v domě na el.energii. V domě dále dřevěná odhlučněná okna se solárními roletami, podlahy domu dřevo a dlažba. Celý dům odizolovaný, zateplený a napojen na všechny inženýrské sítě. V prvním nadzemním podlaží domu naleznete kuchyňský kout, jídelnu a obývací část s krbem, pracovnu se vstupem na zahradu, technickou místnost(s pračkou,sušičkou) a toaletu. Ve druhém nadzemním podlaží domu jsou tři samostatné obytné místnosti a koupelna s rohovou vanou a toaletou. V suterénu domu naleznete menší sklepní prostor se vstupem do zastřešeného prostoru se záměrem wellnesu. Na zahradě domu rozestavěná stavba těsně před dokončením s pochozí bio střechou sloužící pro pěstování zeleniny. Zahrada domu s vytápěným bazénem s ionizátorem, protiproudem a bezchemickou údržbou. Pro bazén zajištěná zálivková voda s vl. vodoměrem. Pozemek oplocen zděným plotem s dřevěnými poli a se zabudovaným osvětlením. Nemovitost pod kamerovým systémem se zabezpečovacím systém PCO od Jablotronu. Dům se nachází v žádané a klidné lokalitě Chodova, v zástavbě vil a rod. domů pouhých 400 m chůze od stanice metra "C" - Opatov. Nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení rodiny s dětmi tak jako investice k pronájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545700
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku429
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.