Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 110 m² bez realitkySoukalova, Praha - Modřany

Soukalova, Praha - Modřany
Cena5 648 235 Kč

Tato nemovitost již od 24 229 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Do třetice všeho dubového - po dvou úspěšně vyprodaných etapách ještě před dokončením jejich výstavby, jsme zahájili rezervace poslední, 3. etapy projektu BYTY U DUBU v Praze 4 – Modřanech, výstavba byla zahájena v březnu 2018.

Nebytová jednotka 201/6 o výměře 110,2 m² se nachází v 1. patře posledního objektu oblíbeného projektu Byty U Dubu v Praze 4 – Modřanech. Díky svažitému terénu a výšce přízemí (cca 6 metrů) se nachází fakticky ve výšce 2. patra. Okna na východ zaručují dostatek světla. Jednotka nabízí otevřený velkorysý prostor vhodný pro kancelář, apod., bude předána ve stavu shell&core, po jednoduchých úpravách (příčky, koupelna, kuchyňka) a splnění podmínek pro rekolaudaci ze strany budoucího vlastníka lze uvažovat i o užívání pro jiné účely (ordinace, ateliér, ubytovací jednotka, apod.). Ve standardu centrální topení (radiátory), sdílená vzduchotechnická jednotka (výměna vzduchu), příprava centrálního chlazení. Uvedená cena je bez DPH (plátci DPH mají možnost odpočtu).

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost (obchody, školy i školky, restaurace, kino a další služby). Lokalita také nabízí výbornou dopravní dostupnost - v bezprostřední vzdálenosti je zastávka autobusu MHD s napojením na metro C a B a zastávka tramvají č. 3, 17, 21 s rychlým a přímým spojením do centra Prahy včetně nočního spoje.

II. etapa projektu je zkoulaudována.

Projekt získal ocenění odborné poroty - Realitní projekt roku 2014 na Praze 4. Energetická náročnost B, bezbariérový přístup.

Pro více informací navštivte naše webové stránky, nebo se přijďte poradit do prodejního centra v Paláci Koruna na Václavském náměstí (1. patro).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545935
DispoziceOstatní
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha110
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.