Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyKlímova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Klímova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 3+1 v osobním vlastnictví, cihlový, 2P o výměře 73m2, po celkové náročné rekonstrukci v ŽABOVŘESKÁCH. Žabovřesky jsou

mimořádně klidné místo k bydlení vhodné i pro malé děti v BRNĚ .50m je v dosahu trolejbus, autobus a 100m tramvaj. 10 min od centra. Dům je čtyřpodlažní po celkové rekonstrukci včetně zateplení a výměny oken a dveří. V domě se nachází společné nebytové prostory, které se komerčně využívají. Zisk se používá k údržbě a obnově domu. Na bytě neváznou dluhy, naopak ve fondu oprav je velký přebytek.

Předností tohoto bytu jsou např. moderní krb, zimní zahrada a jiné.

Částka za byt zahrnuje celkovou rekonstrukci, koberce, PVC, dlažbu, vnitřní zateplení, odhlučnění sousedů, podhledy, osvětlení, drobné dekorace, novou toaletu, koupelnu po rekonstrukci, shrnovací dveře 4 ks, 3 ks dveře čalouněné a projekt špičkového designera.

Nedílnou součástí bytu je jeho vybavení v celkové částce 815000 tis. V ceně vybavení je např. krb včetně vzduchotechniky 95000 tis., zimní zahrada s dvojitými izolačními skly, bezpečnostní zasklení včetně žalůzií, zateplení stropu a podlahy 95000 tis., sedací ratanová souprava (lavice křeslo stůl) včetně kožešin a osvětlení (vybavení zimní zahrady) 25000 tis., nová kuchyňská linka ve tvaru U zhotovená na míru včetně dřezu, baterie a osvětlení 65000 tis., vestavěné skříně (větší pokoj ) 45000 tis., mimořádně odolné bezpečnostní a protipožární (pancéřové) dveře se zdvojeným zabezpečením vč. vyztužení zárubní a celé stěny 55000 tis., zazděný špičkový trezor (střední velikost) BURG WAECHTER na el. kód s pamětí, ochranou proti otisku prstů, hlásičem neoprávněných osob a blokace včetně zazdění s výztužemi (na utajeném místě) 65000 tis., nábytek zhotovený na míru, kuchyňské spotřebiče, 800 l akvárium . Přesný soupis vybavení na požádání zašleme. Technické informace vám poskytnu na telefonním čísle 608826220.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547271
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha73
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.