Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 93 m² bez realitkyU Stadionu, Chrudim - Chrudim, Pardubický kraj

U Stadionu, Chrudim - Chrudim, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím byt 4+1 v Chrudimi, ul. U stadiónu 717. Byt (1.NP) se nachází v klidném a čistém cihlovém domě s novým výtahem a pěkným okolím. Dům je kompletně revitalizován (nova střecha, fasáda, zateplení, plastová okna, vnější a vnitřní úpravy). Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Skládá z následujících místností-předsíň, samostatné wc, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, dětský pokoj, vestavěná šatna, obývací pokoj, kuchyně s vestavěnými spotřebiči - myčka, mikrovlnná trouba, trouba a indukční sporák, dále ložnice s vestavěnou skříní, lodžie velká zasklená, lodžie malá, spížní komora a sklep. Parkování je bez poplatku přímo u domu. Ve vzdálenosti 200m od domu se nachází nákupní centrum, škola, školka, plavecký bazén, letní a zimní stadión a zastávka MHD. V okolí možné procházky podél Chrudimky. Byt je částečně vybaven nábytkem, wifi a přípojkou na satelit.

Nájem: 12000 Kč/měsíc, + zálohy dle počtu osob a spotřeby (studená voda, teplo, elektřina, plyn, služby). Vratná kauce 24 000 Kč.

V případě zájmu mě kontaktujte a domluvíme prohlídku. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549609
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.