Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+kk • 35 m² bez realitkyVokáčova, Praha - Michle

Vokáčova, Praha - Michle
Měsíční nájemné13 790 Kč

+ Poplatky za služby3 290 Kč
+ Vratná kauce13 790 Kč


Obchodní prostor nacházející se v přízemí novostavby v blízkosti metra Budějovická. Rozloha činní 35,13 m2. Přístup je zajištěn samostatným vchodem přímo z ulice. Prostor se skládá z velké hlavní místnosti, která je rohová a je do ní dobře vidět z ulice. Součástí prostoru je samostatná komora a WC. V případě zájmu možno domontovat kuchyň, příprava na ní je provedena ve velké i menší místnosti. Velkou výhodu skýtají svítící inzertní plochy a cedule na označení obchodu, které jsou již nainstalovány a stačí je pouze polepit. Kolem prostoru projde kolem 800lidí za den. Ideální na kancelář, výdejnu, vzorovou prodejnu- showroom, kadeřnictví a další. Nebytový prostor je nyní zkolaudovaný na nepotravinářskou prodejnu. Proto pro kavárnu nebo obchod s potravinami by byla nutná rekolaudace. Pohyb lidí v okolí domu, v okolí mnoho kancelářských budost, blízko DBK. Lze si dopronajmout krytou podzemní garáž přímo v domě za 2500,- na měsíc. Je to opravdu velmi pěkný nový obchodní pronájem. Lze zde zařídit sídlo společnosti. V případě zájmu nám prosím napište svůj podnikatelský záměr a zkušenosti, které s ním máte a domluvíme si osobní prohlídku.

REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT! POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE MÁTE JIŽ KLIENTA, KTERÝ BY O TENTO KONKRÉTNÍ PROSTOR MĚL ZÁJEM. DĚKUJI. :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550010
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 2. 2018
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha35
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.