Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 450 m² bez realitkyStará Červená Voda - Nová Červená Voda, Olomoucký kraj

Stará Červená Voda - Nová Červená Voda, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


Nabízím ke koupi soubor nemovitostí a parcel v klidné části obce Nová Červená Voda, v dnes hodně navštěvované a vyhledávané lokalitě Rychlebských hor (Rychlebské stezky - 1,5 km od nemovitosti). Nemovitosti se nacházejí na parcelách o celkové rozloze 23222 m² a jsou tvořeny rodinným domem a dále budovou s technickým zázemím, dílnou, vytápěným posezením u krbu a kulečníku, skleníky a foliovníkem. K těmto stavbám přiléhá oplocený pozemek a zahrada osázená okrasnými a ovocnými dřeviny a dvěma rybníky. Pozemek včetně skleníku je zavlažován čerpadlem z rybníku s dostatečným přítokem spodní vody. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Na místě dnes ještě využívaného jako zahradnictví, díky rozsáhlým pozemkům a staveb se nabízí možnost zřídit a provozovat farmu, golfové hřiště, ubytování nebo i pokračování v zahradnictví. K nemovitostem je bezproblémový přístup po zpevněné silnici.

Rodinný dům, který v minulosti prošel rekonstrukcí (rozvody vody, elektřiny, okna) je dispozičně řešen 5+1 a částečně i podsklepen. V 1.NP se nachází vstupní veranda, obývací místnost s kuchyní, ložnice, sociální zařízení, pracovna a zázemí pro zaměstnance (šatna, sociálky). V 2.NP je hala s krbem a další dva pokoje a sociálním zařízením. Z obývací místnosti je vstup na zastřešenou terasu. Na pozemku další odpočinkové prostory jako je ohniště, vyhřívaný bazén aj. Vytápění domu je řešeno jak krbovými kamny, tak i kotlem na tuhá paliva (plyn. kotel nyní odpojen). Cena k jednání i s ohledem na kompletní vybavení domu a staveb, jakožto i technického vybavení, strojů a produktů (dřevin) na pozemků. Možnost zajištění kompletní údržby zahrady místními zahradníky. Další info na 777 155 115

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551562
Dispozice6+kk
Plocha pozemku22 000
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha450
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.