Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 140 m² bez realitkyVoděrady - Voděrady u Rychnova nad Kněžnou, Královéhradecký kraj

Voděrady - Voděrady u Rychnova nad Kněžnou, Královéhradecký krajVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej přízemního zděného rodinného domu se zateplením. Dispoziční řešení 3+1 se zastavěnou plochou 140 m2 a celkovou výměrou pozemku 1206 m2. Dům byl zkolaudován v roce 2015, dveře a okna v celém domě dřevěná. Na všech oknech a dveřích na terasu jsou dálkově ovládané předokenní rolety. V domě se nachází prostorný a slunný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou (lze oddělit od obývacího pokoje posuvnými dveřmi) a další dvě místnosti, které v současné době slouží jako pracovna a ložnice, dvě šatny. V ložnici a na chodbě jsou vestavěné skříně. Ze všech obytných místností je výstup francouzskými okny na prostornou terasu, cca 25 m2. Dále koupelna se sprchovým koutem, vanou a umyvadlem, samostatné WC s umyvadlem, další WC v místnosti, která slouží jako prádelna s menší vanou a pračkou. Technická místnost s tepelným čerpadlem, umyvadlem a pracovním stolem, prostorná spíž, z chodby sklápěcí schody se vstupem na půdu, kde je k dispozici další úložný prostor. V obytných místnostech kvalitní plovoucí podlahy; v koupelnách, v kuchyni a na chodbách keramická dlažba. Vytápění podlahové ve všech místnostech kromě spíže, v obývacím pokoji kachlová kamna.

Celý dům obklopuje přírodní zahrada navržená zahradním architektem. Kromě zahradního domku zahrada disponuje celkem cca 700 rostlinami, od „jedlých“ keřů, přes rozmanité druhy trvalek a bylin, až po vyvýšené záhony z týkového dřeva. Velkoryse pojaté terase s jižní orientací poskytují stín dva vzrostlé platany s deštníkovitou korunou. Na zahradě dále zahradní domek s kamennou terasou k posezení, ohniště. Garážové stání doplňuje dílna/sklad s prostorem k ukládání sezónních věcí a úložným patrem. K dispozici 230 V AC a 400 V AC.

Mimořádně úsporný dům zařazen do energetické třídy B s celkovými měsíčními náklady na elektrickou energii cca 1.700,- Kč. Vytápění a ohřev TUV tepelným čerpadlem z vrtu. Obecní vodovod, vodné 46,- Kč/m3, stočné se neplatí. Na zahradě vrtaná studna, rozvod vody na zalévání přiveden ke garáži a zahradnímu domku. Dům připojen přes předčištění v biologickém septiku na obecní kanalizaci. V domě je rozveden příjem satelitního signálu pro dvě TV. Internetové připojení je řešeno bezdrátově s ethernetovým kabelovým rozvodem do obytných místností.

Dům je možné poskytnout i s vybavením - cena nemovitosti podle dohody.

V obci se nachází obecní úřad, pošta, obchod se smíšeným zbožím, ZŠ a MŠ. Okresní město Rychnov nad Kněžnou 6 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552250
Dispozice3+1
Plocha pozemku1 206
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha140
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.