Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 86 m² bez realitkyVšehlušická, Slaný - Slaný, Středočeský kraj

Všehlušická, Slaný - Slaný, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 968 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jedná se o byt po kompletní rekonstrukci, při níž došlo k jeho modernizaci. Nově jsou vedeny všechny sítě, byt má vestavěnou kuchyňskou linku, včetně elektrospotřebičů. Kuchyň je barem oddělena od obývacího pokoje. Koupelna je vybavena rohovou vanou, WC je samostatné. V dalším pokoji je vestavěna knihovna s psacím stolem. Další dva pokoje jsou v současné době dispozičně řešeny jako jeden se vstupem na zasklenou lodžii. Není však problém opětovné přepažení na pokoje dva, jak to bylo původně. Naším záměrem při rekonstrukci bylo, aby byly místnosti velké , pohodlné a prosvětlené.

Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží, ale protože je dům ve svahu, , obývací pokoj jakoby ve 2. nadzemním podlaží. Byt je ve 4. podlažní nemovitosti v malém klidném sídlišti. Je obklopen zelení. Je k dispozici veškerá občanská vybavenost, včetně zimního stadionu, aquaparku, pro milovníky sportu i plochá dráha. Přesto, že je dům v klidné lokalitě, centrum je vzdáleno cca 5 minut chůze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552281
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.