Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 292 m² bez realitkyUlrychova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Ulrychova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj
Cena14 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 494 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzívně nabízíme slunný, prostorný rodinný dvougenerační dům se zahradou, terasou, dvojgaráží, která má přístup přímo do átria se zastřešeným posezením v oblíbené městské části Brna, v Komíně. CP parcely je 477 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 292 m2. Dům disponuje velkoplošnými okny, otevřenými prostory a účelně členěnou dispozicí. Nachází se v klidné oblíbené lokalitě plné vzrostlé zeleně a možností příjemných prochazek v překrasné přírodě.

Dispozice: 1.NP o rozměru 146m2 , je řešeno volným propojením prostoru, který je opticky rozdělen na kuchyn, jídelnu a obývací pokoj s krbem a vstupem do uzavřeného átria s bazénem a zastřešeným posezením s krbem. Tato bytová jednotka má také 2 prostorné samostatné ložnice, průchozí halu s uložními prostory , která vede dále do pracovny s výstupem do zahrady. Samozřejmostí je prostorná koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem. Druhá toaleta je samostatná a nachází se u vchodových dveří, které vedou do velké vstupní haly.

Dispozice: 2.NP je řešeno podobně jako 1.NP. Navíc má samostatnou pracovnu a každý pokoj výstup na balkon a velkou terasu s plošním rozměrem 60m2. Z terasy je krásný panoramatický výhled na Brno a přiléhající příměstský les. Obě bytové jednotky mají samostatný vchod, ale jsou také propojeny zadním schodištěm. Dům je ze dvou třetin podsklepený. Sklepní prostory v rozměru 70m2 jsou čisté, vytápěné, rozdělené na 4 místnosti a vybavené koupelnou a záchodem s přírodním světlem a vhodné k obývání. K obytné části domu přiléhá prostorná vytápěná dvojgaráž s parkovací plochou pro další 3 auta, a podsklepená kancelář s přístupem do átria domu, prosvětlená velkým oknem. Zahrada v átriu vzhledem k uspořádání stavby nabízí naprosté soukromí a je doplněna zastřešeným posezením a bazénem. Kromě átria náleží domu poměrně velká udržovaná zahrada. Dům je napojený na kompletní IS obecní vodovod, kanalizace, plyn, elektřina 220/380V. UT - plynový kotel zásobuje topení a boiler na horkou vodu, umístěný ve sklepě.V blízkosti zastávka MHD s dostupností 15 min. do centra města Brna, v okolí je dostupná kompletní občanská vybavenost. Dům je vhodný na prodej jako dvě samostatné bytové jednotky, dvougenerační nebo samostatné bydlení. Nemovitost je k dispozici ihned.

Exclusive offer of a sunny, spacious family two-apartment house with garden, terrace, and a double garage which has direct access to the atrium, with a covered seating area. It is located in the popular area of Komin, a city district of Brno. The property plot covers 477 m2. The house and courtyard cover 292 m2. The house has large double glazed windows, open spaces and a purposeful disposition.

It is located in a popular residential area with mature gardens and easy access to local country walks in the beautiful surroundings.

Layout. The Ground floor has an open plan design optically divided into the kitchen, dining room and living room with fireplace and access to an enclosed garden with swimming pool and covered seating with fireplace. The ground floor unit has further 2 separate spacious bedrooms, hall with storage space plus a room suitable for a study with access to the rare garden. Of course, there is a spacious bathroom with a bathtub, shower, toilet and sink. The second toilet is separate and located by the front door leading to a spacious entrance hall.

The First floor has similar layout to the ground floor but in addition has a separate study, each room has access to a balcony leading to a large terrace extending to 60m2. From the terrace there is a beautiful panoramic view of Brno and the adjacent suburban forest. Both apartments have a separate entrance but are also connected by a rear staircase. The house has a basement covering 2/3 of the built up area. The basement has dimensions of at least at 70m2, and is heated, clean and airy with natural sunlight through small windows and is divided into 4 rooms with additional bathroom and toilet, suitable for habitation. Next to the house there is a spacious double garage, with parking spaces for another 3 cars and a well lit office with a separate cellar and access to the atrium. Due to the layout of the building the garden offers total privacy and is complemented by a covered seating area and a swimming pool, plus a relatively large garden. The house is connected to the municipal water supply, sewage system, gas and electricity 220/380V. There is a gas boiler supplying heating and hot water. Location is close to the public transport providing accessibility to the centre of Brno within 15 mins. All civic amenities are located nearby. The house is suitable to sell as two separate large apartments, two generation house or as an individual living space.The property is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552298
DispoziceOstatní
Plocha pozemku477
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha292
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.