Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 424 m² bez realitkyPříjezdová, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj

Příjezdová, Brno - Ivanovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena14 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 62 200 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji nájemní dům se 3 bytovými jednotkami a 1 nebytovým prostorem s celkovou výtěžností 60 - 75 tis/ měsíc.

Dům byl postaven někdy před 25 lety z cihelného zdiva. Cca před 5 lety prošel výraznou rekonstrukcí a dostavbou. Bylo přistavěno schodiště a přístavba do zahrady tak, aby každé patro mělo svůj vstup.

Jedná se o 4 podlažní RD, situovaný v klidné luxusní části města Brna. V blízkém okolí je škola, školka, zastávka MHD je jen 30m. Stavební úřad, Městský úřad a pošta je rovněž do 100m.

Je to ideální místo na cyklo, či pěší turistiku. Od lesa je dům vzdálen cca 5minut, kde za kopcem se nachází mistrovské golfové hřiště v Jinačovicích. Místní vyhlášená restaurace je rovněž 50m od domu. Banky, divadlo a centrum Brna je autem do 10minut.

Po energetické stránce je dům kompletně nově zateplen a osazen novými okny a dveřmi. Podkrovní byt je zateplen vatou a dále 10cm polystyren. Každé patro má svůj samostatný elektroměr a vodoměr. Celý dům je vytápěn novými elektrokotly. V celém domě jsou nové měděné elektrorozvody, nová voda a odpady.

Při rekonstrukci bylo zamýšleno na střechu domu umístnit FV články. Je připravena kabeláž, která je rozvedena ve zdivu.

Dům má obytnou plochu 424m2. Rozloha pozemků je 486m2. K domu je sjednán odprodej boční parcely, která je ideální jako parkoviště, případně rozšíření zahrady se zadním vstupem na pozemek. Rozloha tohoto pozemku je 281m2 a v současné době je pronajímán za cenu 2.500,- za měsíc.

Před domem jsou 2 parkovací místa + jedno v průjezdu + případně jedno na vjezdu.

Dispozice domu:

V PP jsou prostory, které jsou využívány jako office. Jedná se o prostory o celkové výměře 149m2. Je zde přímý vstup na zahradu. Kuchyň, koupelna a sociální zařízení. V této části se nachází i sklep o rozloze 23,8m2, nachystaný pro uskladnění vín. Není problém tento prostor přebudovat na krásný velký byt se vstupem do zahrady. Jedná se prakticky pouze o rekonstrukci koupelny se sociálním zařízením.

V 1NP, se nachází částečně zařízený byt 3 kk o celkové rozloze 134m2. V tomto podlaží je ještě místnost o rozloze 15m2, která má svůj samostatný vstup a může být využita buď jako sklad, případně jako kancelářské prostory. Z jedné místnosti je vstup na terasu, která je situována do zahrady a má rozlohu cca 9m2.

V 2NP se nachází částečně zařízený byt 3 + 1 o rozloze 107m2, Z jedné místnosti je vstup na balkón.

V 3NP se nachází plně vybavený byt 2 kk o rozloze 65m2.

Všechny byty mají nové omítky a novou elektroinstalaci. V chodbách a koupelnách je položena nová dlažba a ostatních místnostech je nová plovoucí podlaha. Každý byt je vybaven kuchyňskou linkou, koupelnou s vanou ( kromě podkrovního ) a je zde rozveden TV a internet.

Všechny byty mají svoji technickou místnost, ve které je umístěn elektrokotel, bojler pro ohřev vody. Je to ideální místo pro uskladnění kol, lyží atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552965
DispoziceOstatní
Plocha pozemku486
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha424
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.