Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 2000 m² bez realitkyPražská, Rumburk - Rumburk, Ústecký kraj

Pražská, Rumburk - Rumburk, Ústecký krajVybaveno
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 627 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jedná se o tři objekty v jednom oploceném areálu se dvěma parkovišti na exkluzivním místě v Rumburku u hlavní silnice.

Hlavní budova, kanceláře

Vstupní hala s vchodem do čtyř kanceláří, sociálního zázemí, kuchyňka, šatny a sklad. Do prvního patra vedou kamenné schody a v mezipatře se nachází samostatné WC a sklad.

V prvním patře se nachází 5 prostorných kanceláří, dva sklady, kuchyňka, sociální zázemí a WC. V dalším patře se nachází půda. Tato budova byla nyní dokončena po celkové rekonstrukci. V prostorech kanceláří jsou nové zátěžové koberce, osvětlení a součástí prodeje je i stávající vybavení. Celá budova je zabezpečena alarmem značky Honeywell Galaxy a čtečkami sloužícími jako monitoring docházky zaměstnanců a povolením vstupu do určitých kanceláří. V celé budově je rozmístěna Wi-Fi síť pro kanceláře i veřejnost, dále pak jsou v celé budově instalovány telekomunikační sítě. Ve sklepě se nachází rozvod vytápění pro celý objekt. Vytápění je řešeno novým úsporným tepelným čerpadlem o výkonu 40 kW s alternativním elektrickým kotlem o výkonu 30 kW s možností ovládaní přes telefon.

Druhá samostatná budova, archiv, kanceláře

Má také vlastní vchod z městské komunikace a ze dvora areálu. K této budově je samostatné parkoviště pro cca. 6 vozidel.

Prostorná místnost, kterou lze využít jako kancelář nebo prodejnu, technická místnost, ve které je umístěno vlastní serverové zázemí celého areálu, ve kterém jsou umístěny dva nové servery včetně příslušenství v hodnotě 400.000,-Kč.

Výrobní hala

Další nemovitostí, která přísluší k tomuto areálu je výrobní hala se vstupem ze dvora s garážovým vjezdem pro vozidla a samostatnými dveřmi. Součástí je nová vzduchotechnika, rozvody pro třífázové připojení přístrojů. Zabezpečení haly je řešeno novým zabezpečovacím systémem Paradox.

Kompletně zateplená střecha včetně stěn s velkými bezpečnostními výlohami s pokoveným, antireflexním povrchem pro zajištění prosvětlení prostoru s minimální tepelnou ztrátou. Tato hala je z části podsklepená.

Areál je kompletně oplocen, má vlastní parkoviště pro více jak 30 vozidel s vjezdem ovládaný dálkovými ovladači s napojením na přístupový monitorovací systém. Celý areál je napojen na městskou kanalizaci. Voda je z městského řádu.

V případě Vašeho zájmu mne neváhejte kdykoliv kontaktovat. Mohu Vám zaslat detailní fotografie, popř. si můžeme domluvit prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553295
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha2 000
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.