Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 136 m² bez realitkyValchov - Valchov, Jihomoravský kraj

Valchov - Valchov, Jihomoravský kraj
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 335 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Novostavba středně velkého domu 5+1 s garáží v řadové zástavbě (3 sousedící domy) na pozemku o šířce 10 m nebo 12 m a celkové výměře cca 870 m2. Garáž s dílnou odděluje a zvukově izoluje jednotlivé domy, takže z hlediska uživatele nabízí stejný komfort jako samostatně stojící. Umístění na tichém okraji obce Valchov s dobrým napojením na hlavní komunikaci. Blízký les vybízí k procházkám a houbaření. Pouze 5 km (7 minut autem) do Boskovic s veškerým občanským vybavením, 17 km (20 minut autem) do Blanska. V obci se nachází samoobsluha, školka, pohostinství a sportovní areál.

Projektová dispozice domu je dvoupodlažní, denní část domu se vstupní chodbou, kuchyní, spíží, jídelnou, koupelnou a jedním pokojem se nachází v přízemí, noční část domu se třemi ložnicemi, koupelnou a záchodem je osazena do podkroví. Dispozice s rozměry místností na přiloženým fotografiích. Zastavěná plocha 99,5 m2, celková užitková plocha 136,0 m2. Svými vnitřními prostory velmi dobře uspokojí nároky na bydlení 5-6 členné rodiny.

Výhodná orientace vchodu na sever a zahrady na jih vede k příjemnému proslunění domu a úspoře energií. Dostatečně velký pozemek umožňuje výhledové zbudování bazénu, zahradního domku s grilem a dalšího vybavení.

Dokončení a předání plánované na rok 2020.

Cena domu na klíč je orientační, bude upřesněna po odsouhlasení provedení a vybavení domu. Oproti standardu možnost zvolit dovybavení okny s izolačními trojskly, komínem a krbem a dalšími prvky na přání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554496
Dispozice5+1
Plocha pozemku867
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha136
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.