Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 137 m² bez realitkySemilská, Praha - Kbely

Semilská, Praha - KbelyČástečně vybaveno • Garáž
Cena10 Kč


Prodám RD 4+1 s garáží v původní vilové zástavbě ve vyhledávané velmi pěkné a klidné okrajové lokalitě Praha 9 – Kbely. Příjemný, udržovaný dům nabízí v přízemí 2 pokoje, vybavenou kuchyň se střešními okny, samostatnou větší koupelnu s vanou, samostatné wc a v patře pak útulnou podkrovní ložnici spolu s velkým úložným prostorem. Z nádvoří je vstup do další přízemní, samostatné místnosti, wc se sprchou a dále samostatný vstup do garáže. Parkování je možné současně i před domem. Dům nabízí popř. i mnoho možností individuálních úprav, např. propojení extra místnosti s hlavní budovou či spojení této místnosti se současnou garáží pro vznik obrovského obývacího pokoje s kuchyňským koutem (50m2). Na garáži je možné zvážit např. terasu. Topení je plynové (nový kotel), v obývacím pokoji se nachází stylový krb a před domem terasa s markýzou pro příjemné posezení. Nákupní možnosti jsou v dosahu cca 10 min. Malebná, velmi klidná lokalita, k dispozici všechny služby vč. pošty, lékaře, restaurace, mateřské školky, školy, parková úprava včetně 2 nových dětských hřišť, rybníku, potoku s ondatrami:-) a pohodlná doprava do centra Prahy. Nedaleko se nachází non-stop obchodní centrum s kinem, Mc. Donaldem a všemi službami, ale je zároveň dostatečně daleko, aby se člověk cítil bokem veškerého ruchu. Tel. slouží jen pro zájemce nikoli pro RK!.

We offer house for sale 4 +1 with garage in the original residential area in a very nice and quiet outskirts of Prague 9 - Kbely. Pleasant, well-kept house offers on the ground floor 2 rooms, equipped kitchen with skylights, separate larger bathroom with bathtub, separate toilet and on the first floor cozy attic bedroom with large storage space. From the courtyard is the entrance to another ground floor, separate room, toilet with shower and separate entrance to the garage. Parking is also possible in front of the house. The house offers also many possibilities of individual adjustments, eg connection of extra room with main building or connection of this room with current garage for creation of huge living room with kitchenette (50m2). The garage can be considered as a terrace. Heating is gas (new boiler) in the living room is a stylish fireplace and in front of the house terrace with awning for a pleasant sitting. Shopping options are within 10 min. Picturesque, very quiet location, all services incl. post offices, doctors, restaurants, kindergartens, schools, landscaping including 2 new playgrounds, pond, stream with muskets :-) and convenient transport to the city center. Nearby is a 24-hour cinema shopping center, Mc. Donald and all the services, but at the same time is far enough to feel aside all the rush. Tel. serves only for those interested, not for RK! 608470549.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555320
Dispozice4+1
Plocha pozemku197
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha137
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.