Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPoříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Poříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce16 500 Kč


Exkluzivně nabízíme k pronájmu novostavbu byt 2+kk se sklepem a parkovacím stáním, v úplně nové 8-mi podlažní rezidenci Riverside, v bezprostřední blízkosti hotelu Voroněž a Brněnských Veletrhů. Byt je umístěný ve 4 patře.

Možnost parkovacího místa za 1000,-Kč/měsíčně

Vybavení bytu :

2+kk

4. patro - kuchyňská linka ORESI, antracit pracovní deska i zadní panel, vestavná trouba, vysoká lednice s mrazákem, odsavač, sklokeramická deska 4 plotýnky, myčka 45cm, vnitřní žaluzie, sprchový kout, parkovací místo. Vnitřní dveře dubové.

V bytě plastová okna, chodby a sociální zařízení dlažby, ostatní pokoje laminátová podlaha. V bytech měřiče tepla, vody a elektřiny. V bytě není plyn. Služby jsou každoročně vyúčtovávány.

Rezidence Riverside má vynikající a strategickou polohu, jen pár minut od centra a přitom nedaleko řeky Svratky a okolních lesů. Bydlení v této rezidenci tak nabízí jak ruch města, tak také možnost sportování a výletů do přírody. Na kole je možné odsud dojet po cyklostezce, okolo lanového centra a koupaliště Riviéry až na přehradu. Dále je v blízkosti např. DRFG aréna, nemocnice, základní školy, Starobrněnský pivovar, lékárny, kavárny, restaurace, Vida centrum, pro pěší aktivity např. zajímavá osada Kamenka. Obchodní centrum Campus Square a Vaňkovka jsou také velmi blízko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556220
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 7. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.