Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyVašátkova, Praha - Černý Most

Vašátkova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt v osobním vlastnictví 3+1 o výměře 67 m². K bytu náleží sklep o ploše 4m² a lodžie - 5m². Byt se nachází v 9. patře s úžasným výhledem z lodžie směrem do přírody na jihozápad, v zrekonstruovaném panelovém domě, který má nová plastová okna, minulý rok rekonstruovanou střechu, internetové UPC připojení. Rekonstrukce výtahů plánována na léto 2019. Byt je skvěle dispozičně řešený a ideální pro rodinu s dětmi. Všechny pokoje jsou neprůchozí a dostupné z předsíně, kde se nacházejí vestavěné skříně. Vstup do lodžie je pouze z ložnice, která je rovněž vybavená velkými vestavěnými skříněmi. Koupelna a WC jsou samostatné. Součástí vybavení bytu je plovoucí podlaha, vestavěná kuchyňská linka se spotřebiči (myčka nádobí, lednice, mikrovlnná trouba, digestoř, horkovzdušná trouba s grilem), vestavěné skříně, rozkládací gauč pro dvě osoby, manželská postel v ložnici. Součástí bytu je také sklepní kóje (nachází se v šestém patře). Většina nábytku na obrázcích patří současným nájemníkům a není součástí prodeje (nábytek bude vyklizen).

Byt má naprosto ideální blízkou polohu k velkému množství přírodních rezervací, zalesněných ploch a funguje jako ideální výchozí bod různých cyklostezek vhodných pro celou rodinu - směr Lhota, Brandýs a přilehlé pískovny, Sadská - nebo pak náročnější trasy směr jihovýchod - Uhříněves, Říčany, Voděradské Bučiny. V blízkosti se nachází rozhledna Doubravka, skatepark, park u Čenku, pískovna (přírodní rezervace), počernické a kyjské rybníky (bruslení v zimě), Klánovice-Čihadla a Xaverovský háj.

Výborná dopravní dostupnost a veškerá občanská vybavenost – zastávka autobusů 223, 273, 296 a 512 je hned u domu, metro Černý most i Rajská zahrada 10 min. pěšky. V okolí domu je škola, školka, dětské hřiště a skatepark. V blízkosti je poliklinika, supermarket Albert, kino, nákupní centra na Černém mostě (Ikea, Makro, Bauhaus, Hornbach, OC Černý most). Byt se nachází v klidné lokalitě.

K prodeji srpen 2019 - nájemní smlouva do konce srpna. Poplatky SVJ (společné energie, fond oprav, úklid, studená a teplá voda) 3600 Kč + 1000 elektrická energie.

Další informace rád poskytnu emailem či telefonicky po 17 hodině. V souladu s pravidly s reality jsou oba kontakty zobrazeny ve formuláři níže.

Osobní vlastnictví => lze financovat hypotékou

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557278
Dispozice3+1
Dostupné od2. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží9
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.