Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyKapitána Jaroše, Karlovy Vary - Dvory, Karlovarský kraj

Kapitána Jaroše, Karlovy Vary - Dvory, Karlovarský kraj
Cena1 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 810 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+1 o velikosti 74 m2 v cihlovém domě v Karlových Varech v městské části Dvory. Byt se nachází ve 2.NP domu. Sestává ze 3 pokojů, kuchyně, koupelny, WC, chodby a skladu. Dům sousedí se sklárnou Moser a v blízkosti je nákupní středisko Varyáda. Byt je vybydlený a připravený na celkovou rekonstrukci. Lehkou změnou dispozice lze vytvořit velmi příjemný byt pro více člennou rodinu. V současné době je byt funkční, ale obyvatelný pouze pro velmi nenáročné nájemníky. Funkční je elektřina, plyn, topení a ohřev TUV zajišťuje plynový kotel se zásobníkem. V bytě je třeba provést kompletní rekonstrukci zahrnující elektrorozvody, nejspíše nový kotel a topná tělesa, nová koupelna, kuchyň, podlahy. Lze zachovat plastová okna. Nutná osobní prohlídka. K předání volný ihned. Prohlídky po dohodě. Parkování možné za domem.

Apartment 3 + 1 of 74 m2 in a brick house in Karlovy Vary in Dvory. The house is adjacent to the Moser glassworks and close to the Varyáda shopping center. The apartment is unoccupied and ready for complete reconstruction. A slight change in layout can create a very pleasant apartment for a multi-member family. Currently, the apartment is functional, but habitable only for very undemanding tenants. Electricity, gas, heating and hot water are provided by gas boiler with storage. The apartment needs to be completely renovated including electrical wiring, probably a new boiler and heating elements, new bathroom, kitchen, floors. Plastic windows can be retained. A personal visit is required. To hand over free immediately. Parking possible behind the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558226
Dispozice3+1
Dostupné od24. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.