Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 623 m² bez realitkyNad Liščím doupětem, Březová-Oleško - Oleško u Zvole, Středočeský kraj

Nad Liščím doupětem, Březová-Oleško - Oleško u Zvole, Středočeský kraj
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej stavebního pozemku určený ke stavbě RD v atraktivní lokalitě Březová-Oleško. Na pozemku (623 m2) stojí chata o velikosti 50 m2 , která je určena k demolici. Na odstranění této chaty už mám povolení od krajské hygienické stanice, odboru životního prostředí a především od stavebního úřadu. Zbourat objekt můžete prakticky kdykoliv. Do chaty je zavedena elektřina z kapličky, která stojí na hranici pozemku. Již mám hotový projekt vrtané studny, kterou mi firma bude vrtat cca červen/červenec. Nyní čekám na povolení od povodí vltavy a vodohospodářského úřadu. Na pozemku tedy bude úplně nový vrt hloubka cca 50-60 metrů. Od projektanta mám hotový projekt RD na míru. Jelikož je pozemek velice úzký, musel jsem požádat stavební úřad o udělení výjimky, která mi byla schválena. Dle zákona musí být odstupy mezi domy 7 metrů, ale od souseda bude odstup 5,25 metrů. Projekt RD již mám schválený od odboru životního prostředí i od krajské hygienické stanice. Stále čekám na povolení od odboru územního plánovaní, které bude cca červenec. Jakmile bude hotové toto poslední povolení, může se dát vše na stavební úřad do Jesenice a čekat na stavební povolení.

Dále je hotové: radonové měření, vyjádření technické infrastruktury (zda-li není něco vedeno před pozemek)

V této lokalitě není kanalizace. Bude řešeno žumpou, která je taktéž zahrnuta v projektu.

Rozpočet nového RD cca 2 500 000,-

V obci Březová-Oleško se nachází restaurace, dětské hřiště, několik sportovních hřišť. Kompletní občanská vybavenost je k dispozici v 3 km vzdáleném Vraném nad Vltavou.Výborná dopravní obslužnost: autobusová zastávka linky 445, kterou se lze za 7 minut dostat do Vraného nad Vltavou. V obci staví též příměstská autobusová linka 333, spojující obec Březová-Oleško se zastávkou pražského metra C Kačerov. Vynikající je též spojení autem, k jižnímu okraji Prahy se lze bez problémů dostat za 15 až 20 minut.

Pro více informací prosím použijte můj email : tomanecm@seznam.cz

Odpovím na jakékoliv otázky. V případě rychlého jednání mohu slevit.

Matěj Tomanec

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559847
VybavenoNevybaveno
Plocha623
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.