Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 2156 m² bez realitkyMnichovice, Mnichovice - Mnichovice, Středočeský kraj

Mnichovice, Mnichovice - Mnichovice, Středočeský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 295 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Chalupa má světlé prostorné cca 25 - 30 m velké pokoje. Má dvoje vstupní dveře. Více používané jsou přes nově zrekonstruovanou verandu, kde si můžete odložit v nové šatně svršky. Pak vstoupíte do chodby, kde je po pravé straně schodiště do patra. Po levé straně je obývací pokoj s krbem. V chodbě je pak vodárna a kotel. Vytápěl tedy lze novým elektrokotlem, nebo kotlem na tuhá paliva. Pak je vstup do kompletně vybavené kuchyně. Vařit se dá na plynu. Velká plyn. bomba je umístěná mimo prostor chalupy. Trouba je elektrická. V kuchyni je dlouhý robustní stůl ke kterému se najednou pohodlně vejde 8 lidí. Za kuchyní je pak další chodba kde je umístěná pračka a dveře ven na zahradu. Dále je tu nově udělané WC a koupelna s rohovou vanou. Nahoře v patře jsou dva velké pokoje s možností hned ubytovat až 10 lidí současně. Mezi oběma pokoji v patře je odpočívadlo na posezení a pracovna na malování a jiné kreativní tvoření.Zahrada cca 2000m je oplocená a skýtá nikým nerušený odpočinek na slunném, či stinném zákoutí. Na zahradě je k dispozici houpačka, ribstole, pískoviště, pinponkový stůl, boxovací pytel, dětský domeček pro holčičky, špejchar pro chlapce a sušák na prádlo. V létě lze postavit bazén. Možnost parkovat v garáži.

Chalupa se nachází v krásném prostředí lesů a rybníků. Na nedostatek hub si nemůžeme stěžovat. Na kraji vesnice je koupaliště se skluzavkou, které se každé jaro čistí. Vesnice není příliš veliká, ale obchůdek se základními potravinami, kostelík, hospůdka tu je. Také je tu nový volně otevřený tenisový kurt, fotbalové a dětské hřiště. Do školy, školky je to 10 minut autobusem. Na nákup se dá zajet do Čechtic kde je i škola, doktor, pošta atd. nebo do Vlašimy.

info na www.chalupa.mysteria.cz

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5610
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha2 156
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.