Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 350 m² bez realitkyHorní Lomná - Horní Lomná, Moravskoslezský kraj

Horní Lomná - Horní Lomná, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji prodejnu potravin v obci Horní Lomná v osobním vlastnictví. Obec je vyhledávaným rekreačním střediskem jak v letních tak i v zimních měsících. Prodejna je umístěna na autobusové točně ve středu obce a je přímo dostupná z komunikace spojující obec s městem Jablunkov. Jedná se o přízemní budovu, která je z části podsklepena o celkové ploše cca 350 m2.

Pozemek je napojen na komunikace a jeho celková rozloha je cca 1600 m2. Součástí pozemku je přístupová komunikace pro snadné zásobování a součástí pozemku jsou i parkovací stání přímo u prodejny. Pozemek je oplocen se zamykatelnou dvoukřídlou bránou.

Vchod do prodejny je přímo z komunikace vč. bezbariérového přístupu po vlastním pozemku.

Nemovitost se skládá ze zádveří, prodejny, skladů, chladicího boxu, kanceláře, šatny, wc a v současné době z nevyužitých prostor (bývala masna a bourárna).

Prodejna má plochu cca 98 m2 a je vybavena regály, chladící vitrínou pro mléčné výrobky, pultem pro zeleninu, a dvěma chladícími vitrínami pro masné výrobky a ostatní chlazené potraviny s nářezovým strojem a digitálními váhami. Pokladny jsou nové a je zaveden i platební terminál.

Sklad má plochu cca 60 m2 a je vybaven regálovým systémem. Chladicí box má plochu cca 5 m2. Šatna má plochu cca 8 m2 a kancelář cca 9 m2. Pro vykládání zboží slouží opláštěná rampa.

Letos byla provedena kompletní výměna střešní krytiny, jsou osazena nová plastová okna a objekt je v udržovaném stavu. Vytápění je novým kotlem na tuhá paliva, který je umístěn v suterénu budovy a přístupný po opláštěném schodišti z boku prodejny.

Součástí prodeje by bylo kompletní vybavení. Skladové zásoby nejsou součástí ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561404
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha350
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.