Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 461 m² bez realitkyMedkova, Praha - Chodov

Medkova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné36 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Hledáte klidný prostor pro Vaši firmu s možností luxusního bydlení v zeleni poblíž centra Prahy? Jedno patro nebo radši celý dům?

Villa Medkova 45, Praha 4 Chodov

Umístění domu:

Dům je umístěn uprostřed zahrady v rezidenční vilové čtvrti Chodov, v tiché ulici. V okolí jsou vilky v zahradách, parky, nedaleko je Krčský les. Spojení do centra Prahy je z blízké autobusové zastávky v ulici Turkova (3 minuty pěšky), dále ze stanic metra Chodov nebo Opatov (obě cca 8 minut pěšky). Autem je rychlé spojení na severojižní magistrálu, jižní spojku a na D1 (autem do centra 10 minut).

Stav domu:

Dům prošel v roce 2000 zásadní luxusní rekonstrukcí, při které byl komplexně zrekonstruován nejmodernějšími materiály (stěny, střecha, okna, podlahy, veškeré rozvody, spotřebiče atd.). Stěny domu s tepelnou izolací, dvojitá plastová okna s kysličníkem argonu, tepelná izolace podlah, to vše dokonale izoluje proti prostupu tepla a případného hluku. Na pozemku je k dispozici prostorná garáž s dálkově ovládanými elektrickými vraty a další tři stání pro vozidla v uzavíratelném prostoru, vjezd dvojicí dálkově ovládaných vrat.

Kancelářské / bytové jednotky:

V domě je celkem 21 místností, terasy, garáž, celkem 461 metrů užitné plochy. Byty tvoří tři nezávislé bytové jednotky se samostatnými vchody přes domovní chodbu. Ve zvýšeném přízemí je byt 5+1, s komorou (132,8 m2), se zahradní terasou. V prvém patře je byt 6+1 (122 m2) s velkou venkovní terasou. V podkroví je byt 6+1 (128,6 m2) s balkónem. Byty jsou rozděleny na denní a noční obytné zóny. Všechny byty mají 2x WC, 1x sprchovací kout v malé koupelně, 1x vanu ve velké koupelně, bidetové armatury atd. Obývací pokoje jsou vybaveny krby obloženými přírodním kamenem. Všechny pokoje mají telefonní, televizní, rozhlasový, satelitní a počítačový rozvod. Podlahovou krytinu tvoří dubové parkety v pokojích, keramické dlaždice v kuchyni, koupelnách a chodbách. Každý byt má nezávislé plynové vytápění s automatickou ekvitermní regulací (procesorové řízení tepelného komfortu), samostatné měření odběru plynu, vody a elektřiny. Každý byt a garáž je chráněn samostatným elektronickým zabezpečovacím okruhem. Byty mohou sloužit k bydlení, ke kancelářskému provozu nebo pro oba účely současně.

V případě dlouhodobého pronájmu, pronájmu více pater či celého domu výhodnější podmínky.

Informace, prohlídka:

Pro další informace nebo prohlídku bytů prosíme kontaktujte Ondřeje Janouška, tel: 603-221184

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56153
DispoziceOstatní
Podlaží3
Užitná plocha461
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.