Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekVybaveno
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardně řešený byt na Střížkově s velkou terasou poskytující nádherné výhledy na Prahu je situován v 3.patře moderního developerského projektu Villa park Střížkov. Klidná část Prahy 9, v dochozí vzdálenosti od stanice metra.

Komfort a pohodlí tohoto bytu umožňují nejen prostorné a oddělené místnosti, ale také šatny, dostatek úložného prostoru a velmi příjemné posezení na balkóně. Dispozice bytu: předsíň, místnost s kuchyňským koutem(26m2)s vstupem na bálkon(8,25 m2), hala (57m2)rozdělena do ložnice s šatnou a menší kancelaři s vtupem na bálkon(5,55m2)a obývaci pokoj .Plně vybavená kuchyňská linka dovezena z Německa pod značkou Häcker+kvalitný mramorový stůl s vestavěnými spotřebiči Siemens a Samsung Na podlahách kvalitní lepená plovoucí podlaha, v koupelně a na zachodě dlažba.Byt lze do budoucna udělat podle svych představ a je tu navrh udělat i vice pokoju.

V místě kompletní občanská vybavenost (školy, obchody, lékaři, restaurace, sportovní vyžití) a výborná dopravní dostupnost autem i MHD – např. metro C – Střížkov jen 5 minut. Nízké měsíční náklady na bydlení. Klidné místo pro rodinné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah.Veškerý nabytek buď zustavá a nebo je to o domluvě.Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro další informace a dohodnutí termínu prohlídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565288
Dispozice3+kk
Dostupné od22. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.