Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 156 m² bez realitkyDrásov - Drásov, Jihomoravský kraj

Drásov - Drásov, Jihomoravský kraj
Cena8 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 171 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Samostatně stojící nízkoenergetický rodinný dům s dvougaráží, na konci ulice, mimo hlavní silnici. Fotovoltaický systém zajišťuje úsporný provoz domu. Přebytky energie jsou směřovány do kombinovaného kotle - podlahové topení a ohřev teplé vody.

Jde o přízemní rodinný dům s dvougaráží a zahradou. Dům je dispozičně řešený: V přízemí je umístěn prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 40 m2, ložnicí 16 m2, pokoje 11 a 12 m2, koupelna s WC - 9 m2, samostatné WC - 2 m2, technická místnost 14 m2, dvojgaráž 36 m2, předsíň 12 m2, chodba 6 m2. K dispozici pro ukládání věcí je i průchozí půda.

Celková obytná plocha je 156 m2. Každá místnost má přípravu pro klimatizaci, zabezpečovací systém, inteligentní domácnost. Dům je postaven z broušených cihel Weinerberger s minerální izolací, která je obsažena ve středu cihel. V domě jsou plastová okna - trojsklo. Příprava na krb. Střecha z tašek Bramac Clasic - černá, ve které je již integrována fotovoltaika. Podlahové topení v celém domě, kromě garáže. Dům má dvoje vchodové dveře, dvougaráž má dvoje samostatná vrata. Retenční nádrž je již součástí, možno zalévat zahradu přímo z nádrže nebo z potůčku, který teče vedle domu, napojeny jsou i obě WC.

Termín dokončení 10/2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570507
Dispozice4+kk
Dostupné od9. 8. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha156
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 071
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.