Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 180 m² bez realitkyRačianska, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský kraj

Račianska, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský krajVybaveno
Cena60 000 €

Tato nemovitost již od 254 € měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Svatební salon - prenechanie priestor, know how, vybavenie, šiat 300ks

Vám ponúka na predaj svadobný salón o celkovej výmere 180 m2 s komplet vybavením, ktorý sa nachádza na 1 poschodí s výlohou na frekventovanej ulici priamo v Bratislave. Vchod je zabezpečený kamerovým systémom a bezpečnostnou agenturou. Cena 60.000 € + dohoda možná. Možnosť parkovania na vyhradenom parkovacom mieste. Bližšie info Vám poskytneme osobně.

Prodej zavedeného Luxusního "Svatebního salonu" v Bratislavě jako celé firmy s.r.o. anebo jen přenechání pronájmu. Svatební salon je zcela vybaven, takže by bylo možné začít ihned podnikat. Pokud máte zájem a chcete se zabývat svatbami, ideální příležitost jak bezstarostně začít :)

Pokud jste osoba nadšená a schopná, máte energii na rozdávání, vždy jste radila kamarádkám v oblasti módy a teď byste chtěla radit klientkám - je tato práce přímo pro Vás.

Přenechání veškerého vybavení: skříně, štendry, figurýny, PC, šicí stroje, žehlící prkno, inventář, vitríny, stoly, lednice, sejf, kávovar aj.

Převzetí fungujícího salónu, je příležitost jak začít s vlastním podnikáním bez nutnosti budovat společnost od samého začátku. Bude také výborným odrazovým můstkem pro módní návrhářku, která se chce věnovat svatební a společenské módě.

Salon sídlí nedaleko centra a má velké výlohy. Je dobře viditelný jak ze silnice, tak z MHD a okolo jdoucími lidmi. Před salonem je možné zaparkovat, nedaleko je tramvajová zastávka. Prostory o výměře 180 m2, čítají 2 místnosti : salon se dvěma kabinkami + zázemí s kuchyňkou + wc.

www.naive.sk

V případě zájmu klidně i volejte na tel: +420 722666200 anebo pište na info@naive.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570777
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOstatní
Plocha nebytového prostoru180
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.