Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 40 m² bez realitkyPod Klaudiánkou, Praha - Podolí

Pod Klaudiánkou, Praha - Podolí
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Dobrý den, v zadní části vily mám maly dum ve vzadu, který by mohl být použit pro různé účely. V současné době má několik stolů a pohovku a pohodlné pohovky. Pohled je krásný. K dispozici je lednička, umyvadlo se studenou vodou a bar. Dům byl postaven v roce 1938 a sloužil převážně jako místo pro diplomaty. V průběhu let to bylo velvyslanectví a sídlo mezinárodních společností. Má relaxační atmosféru. Ideální pro jakýkoli druh poradenství nebo malé skupinové schůzky. V přední části je modrá čára a měřené parkování. Někdy je možné parkovat na příjezdové cestě, ale je to velmi strmé. Dejte nám vědět, pokud byste to chtěli vidět ve skutečnosti.

Hello, I have a guest house in the back of my villa which could be used for multiple purposes. At the moment, it has several tables, a couch and comfortable sofa chairs. The view is beautiful. There is a refrigerator, sink with cold water, and bar. The house was built in 1938 and was used mostly as a place for diplomats. It has been an embassy and the headquarters of international companies over the years. It has a relaxing atmosphere. Perfect for any sort of counseling or small group meetings. There is blue line and metered parking in front. Some times it is possible to park in the driveway but it's very steep. Message me with your ideas and let me know if you would like to see it in reality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573914
DispoziceOstatní
Dostupné od15. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha40
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.