Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyK výzkumným ústavům , Praha - Krč

K výzkumným ústavům , Praha - Krč
Cena2 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 13 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodám byt 3+1 s lodžií cca 7,5 m2 v panelovém domě v Praze 4, Krči. Jedná se o menší klidný dům zkolaudovaným v roce 1991, na klidném místě u lesa, s výbornou dostupností do centra města. Zastávka autobusu MHD je přímo před domem. V těsné blízkosti jsou dvě nemocnice, Thomayerova a IKEM. Byt se nachází v sedmém patře zatepleného domu s plastovými okny s nádherným výhledem. V bytě je původní, tj. umakartové jádro. V domě jsou velké nebytové prostory, které i do budoucna budou snižovat náklady na bydlení. Cena k jednání 2 999 999 Kč.

Computer translation.

Sell flat 3+1 with loggia c. 7,5 m2 in sectional house in Prague 4, Krči. Acts about smaller undisturbed house putting in operation in the year 1991, on undisturbed place near wood, with unexceptionable availibility downtowm. Bus stop MHD is directly in front of the house. At close quarters are two hospital, Thomayerova plus IKEM. Flat finds in seventh storey heat cladding house with plastic window with magnificent view. In flat is original, i. e. make greasy kernel. Indoors are big non-residential premises that the and to the by - and - by they will cut spending on living. Price to act 2 999 999 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu57425
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha75
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.