Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyTopolová, Olomouc - Slavonín, Olomoucký kraj

Rezervováno
Topolová, Olomouc - Slavonín, Olomoucký krajVýtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu cihlový byt v bytovém domě v Olomouci-Slavoníně na ulici Topolová. Byt je novostavbou, v níž se bydlelo 1 rok. Velmi dobrá klidná lokalita na okraji města, okna bytu jsou orientována k jihu a západu s výhledem do přírody. Byt je dispozičně řešen jako 3+kk o celkové ploše 80,5 m2. Byt je ve zvýšeném přízemí (1.NP) a náleží k němu sklepní kóje cca 2 m2 a velká terasa 44 m2. V domě je výtah a společná plynová kotelna pro vytápění a ohřev vody. Možnost parkování přímo před domem, zastávka MHD 5 minut chůze, v okolí velmi dobrá občanská vybavenost.

Jednotlivé místnosti bytu jsou: obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, zde je nová kuchyňská linka s novými vestavnými spotřebiči Whirlpool (el. trouba, indukční varná deska, digestoř, příprava na myčku). V obývací části pokoje je datová a TV zásuvka. Dva další pokoje mají výměru každý cca 20 m2. Koupelna je obložena dlažbou, je v ní plastová vana, umyvadlo, otopný žebřík, zrcadlo, přívody pro pračku. WC je v samostatné místnosti obložené dlažbou, geberit. V bytě je i malá spížka cca 3 m2. Velká terasa (44 m2) je kolem celého bytu, krytá mrazuvzdornou keramickou dlažbou. Zastřešení, el. zásuvka, vstup na terasu ze dvou místností.

Podlahová krytina je v celém bytě vinyl, kromě koupelny a WC, kde je dlažba. Topení je v celém bytě podlahové, s výjimkou jednoho pokoje (ložnice), kde je radiátor. Okna jsou velká, plastová, francouzská, ze dvou místností jsou dveře na terasu. V ložnici je podél jedné stěny velká skříň.

Nájemné bez inkasa činí 15000 Kč/měsíc. Zúčtovatelné zálohy za teplo, vodu a elektřinu (inkaso) jsou 2500 Kč/měsíc pro dvě osoby. Požadujeme kauci ve výši 25000 Kč. Byt je volný k nastěhování od 4. 10. Preferujeme dlouhodobý pronájem a jako nájemce nekuřáky bez domácích zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575901
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.