Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyZa Mlýnem, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Za Mlýnem, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronajmu světly prostorný mezonetový byt 3+kk v 2.patře o výměře 75m2 v ulici Za Mlýnem, Hostivice. Byt má ve spodním patře toaletu, koupelnu s vanou, umyvadlem a přípojkou pro pračku, pokoj s vysokými stropy a kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem odkud vedou schody do vyššího patra, kde je galerie a ještě jeden pokoj (viz. plánek dispozice). Byt je rohový, pod střechou, v horních pokojích jsou střešní okna, v dolních vysoká okna, a tak je byt dosti prosvětlený. Součástí bytu je kuchyňský kout (dřez, úložné prostory, elektrická trouba, sklokeramická deska, digestoř), koupelnová skříňka, vestavěná skříň ve vstupní hale, velké skříně v dolním pokoji a nádherná na míru dělaná knihovna přes celou zeď v obývacím pokoji. V dolní části je vinyl, horní část koberec. Je možné připojení k internetu i kabelové televizi. Lze využívat společnou kočárkárnu a parkovací stání před domem.

Z oken je krásný výhled do zeleně. Hostivice nabízí kompletní občanskou vybavenost, byt je v centrální části města, 10min od vlakové i busove zastávky, 10min pěšky do Lidl, Tesco, náměstí atd. Požadavkem nekuřáci. K pronájmu od 1.května. Cena 15 000 Kč + poplatky (cca 4 000 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578695
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha75
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.