Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyHnězdenská , Praha - Troja

Hnězdenská , Praha - Troja
Cena12 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 1+kk, 38m2 + lodžie 2,8m2 umístěný v 6. nadzemním podlaží domu. Byt se nachází v domě postaveném v roce 2004. Byt je rozdělený na kuchyň, obývací část a spací niku. Velice pěkně řešený a velmi světlý - okna jsou téměř po celé východní stěně bytu. Součástí bytu je moderní kuchyňská linka s vestavěnou myčkou, sklokeramickou deskou, troubou a lednicí. Na chodbě je prostorná vestavěná skříň. Jsou zde knihovny, sedačka, psací stůl, police na knihy, TV, lampa, UPC. V bytě je plovoucí podlaha. Celkové měsíční poplatky vč. elektřiny jsou 3000,- Kč + nájem 9000,- Kč. Dům je hlídán 24 hodin bezpečnostní službou. Vstup na čip. Přes ulici se nachází botanická zahrada. Spojení do centra trvá cca 20 minut. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost. Byt je k dispozici od 15. dubna nebo dle domluvy. Dlouhodobý pronájem.

Flat in quiet part of Prague - Troja. 1+kk, area 38 m2 on the 6th floor + loggia 2,8 m2. Building was finished 2004. Flat is divided into kitchenette, living room and sleeping niche. Clever lay-out and sunny place. Has a lot of big windows on the east wall of the flat. Kitchenette is equipped with dishwasher, look range, oven and fridge. Big inbuilt closet in hallway. There are bookcases, sofa, writing table, shelves, TV, lamp, UPC internet. Just across the street is huge park with beautiful views of Prague, botanical garden. Zoo, Troja castle, vineyard, and in-line skate path along the river - in walking distance. Easy access to the public transport, just about 20 minutes to the city centre. Total cost incl. electricity - 3000,- + rent 9000,-CZK. Safety service - 24 hours a day. Very good civic amenities. Flat available approximately 15. April 2013. Long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu58519
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha41
Podlaží6
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.