Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyČeskomoravská, Praha - Libeň

Českomoravská, Praha - Libeň
Cena3 646 500 Kč

Tato nemovitost již od 15 732 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přímý vlastník prodává dva mezonetové byty (66 a 70 m2), které je možné spojit jako jeden nádherný byt 140 m2, se dvěma koupelnami a úložnými prostory, v nově zrekonstruovaném historickém domě v Praze 9. Ideální rovněž jako umělecký atelier pro fotografa, malíře atd.

Cena za celé patro 140 m2 činí pouze 7 485 000 Kč (54 555 tis. Kč/m2).

Bytový dům je situován do stávající uliční kompaktní zástavby, přímo na ulici Českomoravská v Praze (mezi Balabenkou a Sazka Arénou). Objekt byl postaven v roce 1905 po rekonstrukci na vysoké úrovni. Jedná se o pětipodlažní podsklepený bytový dům s půdní vestavbou. Celý dům je postaven z poctivého páleného cihelného zdiva. Obvodové, štítové a nosné stěny jsou z cihel plných pálených, stropy jsou dřevěné - trámové.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, v rámci které byly zhotoveny ve všech bytech nové podlahy, stropy, omítky, rozvody elektro, voda, vybudována plynová kotelna, která slouží pro vytápění bytů a ohřev teplé užitkové vody. Byla provedena půdní vestavba dvou bytových jednotek, výstavba výtahu, zateplení dvorní a uliční fasády, dokončení výměny všech oken za nová plastová a výměna střešní krytiny. Každý byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, přípojkou na TV a domovním telefonem s elektronickým vrátným.

Tento dům je skvěle dopravně dostupný (tramvaj, metro) s bohatou infrastrukturou v okolí, která se neustále zvětšuje a rozrůstá – Vysočany jsou dnes jedno z nejperspektivnějších rozvojových území širšího centra Prahy.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5859
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha66
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.