Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - Hlubočepy
Cena5 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt se nachází v 5. (posledním) patře objektu "Kaskády II." v prestižní lokalitě Barrandov. Orientace V, JV. Byt je zařízen kuchyňskou linkou, vestavěnou šatnou, vestavěnými skříněmi a skříňkami. Na podlaze jsou položeny parkety a lino. Koupelna a WC jsou obloženy obklady a dlažbou. K bytu patří výhradní užívání vlastní podzemní dvougaráže (lze zaparkovat i tři velká auta). Udaná plocha zahrnuje terasu 5m2 a garážovou komoru 25 m2. V docházkové vzdálenosti je AQUAPARK a Prokopské údolí. Byt není zatížen hypotékou.

K nastěhování: 1/12/2008

The flat is located on the 5th (last) floor of the "Kaskady II" condo, situated in Barrandov, a residential locality. Furnishing comprises kitchen line, in-built cloakroom and wardrobes. The floor is laid with parquettes and linoleum. Bathroom and toilet are tiled. The flat owner is entitled to the sole use of own subterranean twin garage (enabling the parking of up to three big cars). Said floor area incorporates a terrace 5m2 and garage storage space 25m2. An AQUAPARK and Prokopske valley (natural preserve area) are within walking distance. The flat is free of mortgages.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5875
Dispozice3+kk
Typ budovyOstatní
Plocha102
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.