Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Pekařská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem| ul. Pekařská| zrekonstruovaný byt 2+kk| 52 m²| 3 NP s orientací do vnitrobloku| balkon| výtah.

Klidné bydleni v srdci Brna se všemi vymoženostmi.

K pronájmu nabízím, velmi světlý a atypický byt 2+kk po kompletní rekonstrukci, o podlahové výměře 49 m², ve 3. NP původního polyfunkčního bytového domu s výtahem, ul. Pekařská. K bytu náleží balkon (1,7 m²), sklep (1,20 m²) a přístup do komunální zahrady ve vnitrobloku.

Zmodernizovaný byt orientovaný do zeleného a slunného vnitrobloku prošel kompletní rekonstrukci včetně výměny rozvodů a měřidel, nové vnitřní omítky, nové okna (izolační dvojskla), zásuvky, svítidla, veškeré zařizovací předměty a podlahy. Byt má bezpečnostní zámky.

Koupelna a předsíň jsou kompletně zařízeny včetně s kvalitních a funkčních doplňků, úložných prostor a pračky LG s parní funkcí.

V kuchyni je kuchyňská linka IKEA na míru se všemi spotřebiči (varná deska, trouba, myčka, digestoř a lednice s mrazákem). Dvoje posuvné dveře zn. Masonite oddělující prostornou předsíň od otevřené obývací plochy a klidové zóny. Z ložnice je přístup na balkon.

Obývací místnost a ložnice jsou ponechané Vašemu vlastnímu designu.

Po dohodě je možné dokoupení dalšího vybavení.

Celý dům je zateplen. UPC internet.

Hrad Špilberk s rozsáhlým parkem nad ulici Pekařskou je přístupný průchodem přes ulici Pellicova. V ulici Pekařská se nachází Fakultní nemocnice u Sv. Anny, je zde spousta různorodých obchodů, alternativních kaváren a restaurací. Pár minut chůze na Šilingrovo, Mendlovo náměstí, Zelný trh či Petrov.

Atraktivní a moderní bydlení v samotném centru Brna, s plnou občanskou vybaveností, kulturním i sportovním vyžitím. Výborné spojení MHD a dobrá dostupnost na vlakové a autobusové nádraží, a přesto ve velkém klidu, který nabízí ze všech stran uzavřený vnitroblok.

Cena: 14 990 CZK / za měsíc (+ zálohy na služby ve výši 3.000 Kč/1 os. nebo 4.000 Kč/2 osoby)

Přeplatek se vrací klientovi na základě ročního vyúčtování

2 měsíční kauce

Prohlídky možné o sobotách a nedělích, po dohodě též i v týdnu.

V případě zájmu, mě prosím kontaktujte:

Tel/ Whats up:+420-734 862 204

For rent | Brno-Centre Pekařská St. | fully refurbished 2 rooms, kitchen, bathroom, hallway apartment | 52 m2 | 3rd floor with courtyard orientation and balcony | elevator.

Quiet living in the heart of Brno with all City conveniences

Available immediately for a rent very bright and atypical apartment fully refurbished with an area of 49 m2, on the 3rd floor of the original multifunctional apartment building with an elevator, Pekařská street. The apartment has a balcony (1.7 m2), cellar (1.20) and access to the communal garden in the courtyard.

Modernized apartment oriented to the green and sunny courtyard has undergone a complete renovation, including replacement of wiring and gauges, new interior plaster, new windows (double glazing), drawers, lighting fixtures, all fixtures and floors. The apartment has security locks.

The bathroom and hallway are fully furnished with quality and functional accessories, storage and LG washing machine with steam function.

The kitchen is custom-made IKEA with all appliances (hob, oven, dishwasher, extractor and fridge freezer). Two Masonite sliding doors separating the spacious hallway from the open living area and relaxation zone. The bedroom has access to the balcony.

The living room and bedroom are left to your own design.

Subject of agreement , I can buy additional equipment/ furtniture.

The whole building is insulated. UPC internet.

Špilberk Castle with a large park above Pekařská Street is accessible by a passage through Pellicova Street. The University Hospital of Sv. Anna, there are plenty of diverse shops, alternative cafes and restaurants. A few minutes walk to Shilingrovo, Mendlovo Square, Zelny trh or Petrov.

Attractive and modern living near center of Brno, with full civic amenities, cultural and sports activities. Excellent public transport links and good access to the train and bus stations, yet in great peace, which offers an enclosed courtyard.

Rent: 14 990 CZK /calendar month

Utilities deposit 3.000 Kč/person or 4.000 Kč/2 people)

Any overpayments are refundable to client based on annual utility statements.

2 months refundable deposit

Viewings preferbaly on Satudays and Sundays, weekdays posible after a prior arrangement.

Interested?, please contact me via:

Tel/ Whats up:+420-734 862 204

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595797
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha52
Dostupné od18. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.