Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 38 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - Libeň
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízím k pronájmu nebytový komerční prostor o ploše 38 m2, Praha 9 – Libeň s vchodem z hlavní ulice Sokolovská. 2 minuty od Balabenky se zastávkou stanice tramvaje, kde sídlí KB v nové, velké kancelářské budově a 5 minut od st. Metra C Českomoravská. Jedná se o prostor nacházející se v přízemí činžovního domu, průchodný do dvora domu s možností letního posezení.

Posledních 6 let byl prostor využíván k prodeji vína a doplňků, viz fotografie s možností posezení v zadním části prostoru viz plánek, případně v létě s posezením na dvoře. V předchozích letech zde byla Optika. Na druhé straně průjezdu je již dlouhodobě Prodej a servis poč.techniky, z druhé strany další malé obchůdky.

Jedná se o 3 propojené místnosti, záchod s umyvadlem a malou kuchyňku. Věci jsou z prostoru vyklizeny. V prvních dvou místnostech je dlažba, v třetí, zadní místnosti je koberec. Viz fotky a plánek. Parkování před domem na parkovací zóně s možností roční karty, před domem je široký chodník, kde je tolerováno vykládání zboží. Výborná dopravní dostupnost do centra města. Volný od března, přímý majitel, bez provize RK.

Možnost nájmu na dobu neurčitou, ve vyúčtovávaných zálohách na služby je zahrnuto teplo, voda, odpad, úklid, není zahrnuta el.energie, kterou si nájemce převede na sebe. Možnost připojení k UPC. Průjezd do dvora a dvůr střežen kamerou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596915
Dostupné od1. 3. 2020
Plocha38

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.