Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyBřezinova, Krásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký kraj

Březinova, Krásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký kraj
Cena500 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 157 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám luxusní byt 3+1+L v Jiříkově. Zateplený, v bytě je nová plovoucí podlaha, rohová kuchyňská linka včetně myčky na nádobí, el. trouby, plyn.sporák a mikrovlné trouby. V obývacím pokoji jsou pěkné stropnice. Nová koupelna včetně skřínek. Součástí bytu jsou nové zatahovací a dřevěné dveře. Byt je moc pěkný, nutno vidět. Po dohodĚ je možno zanechat část zařízení, v případě zájmu přenechám i velkou zahradu.

Buy luxury apartment 3 +1 + L at George's. Winter, the flat is a new floating floor, corner kitchen including dishwasher, el. ovens plyn.sporák and microwave ovens. In the living room are nice joist. Including a new bathroom cabinets. Part of the new apartment and a retractable wooden door. Apartment is very nice, must see. It is possible to leave part of the device in case of interest and leave it a big garden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63458
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha70
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.