Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 146 m² bez realitkyPodskalí, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj

Podskalí, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Jedná se o pronájem 400 let starého vodního mlýna, který prošel kompletní rekonstrukcí. Spojení do Prahy vlakem, autobusem a autem (30min do centra). V 1.NP se nachází obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním koutem. K tomu náleží venkovní terasa pod hrází rybníka. V 2.NP jsou 2 ložnice s koupelnou vybavenou hydromasážní vanou, WC a bidetem. V 3.NP je stylová ložnice s výhledem na rybník, koupelna a WC. Možnost wi-fi, satelitu, 2x garáže a bezplatné využití vlastního tenisového kurtu. K objektu náleží rybník, v kterém je možno rybařit.

It is a rent of 400 years-old watermill, which was completely reconstructed. You can get to Prague by train, bus or by car (30minutes to the centre of Prague). In the first floor is a living room with kitchen,dining room and terrace. In the second floor are 2 bedrooms, bathroom with whirpool and toilet. In the third floor is bedroom with a view to the pond, bathroom and toilet. There is a possibility of using wi-fi, satellite, 2x garage and free using of tennis court. There is a pond nearby, where you can fishing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63487
Dispozice5+kk
Podlaží3
Plocha146
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.