Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyLetovická, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Letovická, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVACE!

DB 2+1 se splacenou anuitou, možno ihned převést do OV. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Řečkovice, uprostřed zeleně, v blízkosti přírody, přitom však v centru občanské vybavenosti a s výbornou dostupností MHD do centra Brna (20 min).

Byt se nachází ve čtvrtém patře revitalizovaného panelového domu (revitalizace 2008-2009) – v rámci revitalizace došlo k celkovému zateplení, výměně oken za plastová, výměně stupaček a kotle, k rekonstrukci lodžií. Byt má celkovou plochu 62 m2 a náleží k němu zděný sklep, lodžie 4 m2 a prostorná šatna. Byt je ve standardu s umakartovým jádrem, koupelna s vanou a toaleta zvlášť. Topení je ústřední. Orientace V a Z.

V bytě zaveden internet, s možností připojení internetové televize (NETBOX), případně kabelové televize (UPC). Celkové měsíční náklady činí 2.800 Kč + inkaso (cca 700.- Kč). Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem.

Pokoje : obývák 17.5m2, ložnice 14.6m2, kuchyně 12.4m2, chodba 7.4m2, šatna 2.6m2, WC 1.1m2, lodžie 4m2.

V blízkosti domu se nachází 2 mateřské školky, 3 školy, pošta, nákupní středisko, řada služeb (večerka, květinářství, obchody s potřebami pro domácí mazlíčky, kadeřnictví atd.), radnice MČ Řečkovice a Mokrá hora a další. Cca 7 minut autobusem se nachází hypermarket Globus.

Celá lokalita se nachází v bezprostřední blízkosti řečkovických a soběšických lesů, cca 5 minut chůze pěšky se nachází Zamilovaný hájek. V okolí domu je vysázena řada vrostlých stromů, přes ulici se nachází obrovský park s dětským hřištěm, hřištěm na basketbal, fotbal, běžecký ovál.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64227
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha62
Podlaží4
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.