Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitky"Karolíny Světlé", Praha - Staré Město

"Karolíny Světlé", Praha - Staré Město
Cena8 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám krásný slunný byt v OV v lukrativní lokalitě samotného centra Praha 1 – Staré Město. Přestože se nachází v těsné blízkosti Národní třídy, je v klidové části s výhledem do parku s vynikající dopravní dostupností (metro+tramvaj) a občanskou vybaveností. Prostorný byt je umístěn ve 2. podlaží cihlového domu po rekonstrukci (nová střecha, rozvody plynu, osvětlení, výmalby), renovace venkovní fasády byla provedena v letošním roce. Celý byt (rozloha 85 m) je po komplexní rekonstrukci, avšak byly zachovány původní dobové prvky (vysoké atypické lomené stropy, dvoukřídlé kazetové celodřevěné dveře s obložkami, dubové parkety). Byt je rohový, situovaný hlavně na jižní a západní stranu s průchozími pokoji. Vybavení bytu: plynové topení a ohřev teplé vody (vlastní kondenzační kotel), nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (kombinovaný sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, lednička), nové rozvody vody, elektřiny a odpadů, nová koupelna se sprchovým koutem, přípojka na pračku a WC. V předsíni bezpečnostní vstupní dveře. K vlastnictví bytu dále patří právo spoluužívat společné části budovy, sklepní místnosti a půdu.

 We are selling a beautiful flat which is privately owned. It is located in the centre of Prague. Although it is situated close to the National Avenue, its location is in a quiet place with a view of the park where you can easily get either by tram or underground. The spacious flat is on the second floor of the house built of brick which has been reconstructed (a new roof, gas distribution, lighting, painting), the front of the house has been refaced this year. After the full reconstruction of the flat (85m²), some original features, such as: high atypical pointed ceilings, double-winged, coffered wooden doors, oak parquet floor have been preserved. The corner flat is located to the south and west.

The flat is furnished with:

• gas heating, hot-water tank – geyser

• a fitted kitchen including new household appliances ( a gas cooker, a dishwasher, a refrigerator)

• new gas and water distribution including new drain-pipes

• a new bathroom with a shower unit, a toilet and connection for a washing machine

• safety entrance door

The owner of the flat has the right to use common parts of the house – a cellar and an attic.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6503
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha85
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.