Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 130 m² bez realitkybeřovice, Beřovice - Beřovice, Středočeský kraj

beřovice, Beřovice - Beřovice, Středočeský kraj
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dům je po celkové rekonstrukci 5km od Slaného ve velmi klidné lokalitě,pro milovníky Golfu je 18 jamkové hřiště vzdálené cca 10 min chůze.K domku patří nádherná BEZÚDRŽBOVÁ zahrada(stačí pouze 1x týdně sekat trávu trvá cca 2hod)v japonském stylu s již vzrostlými stromy.Najdete zde japonské javory,azalky,rododendrony a jiné krásné dřeviny.Je zde rozlehlé jezírko s dřevěným můstkem a 2 vodopády poháněné čerpadlem.Vedle jezírka je zahradní domek,který se využívá jako zimní zahrada.V létě je příjemné posezení u grilu s krásným výhledem do zahrady.Velikost pozemku je 900m2.Domek je celý podsklepený,zateplený,s novou střechou i krovy(nové jsou i veškeré omítky,rozvod el,vody aj).Okna jsou dřevěná na zakázku vyrobená,po celém domě jsou i na zakázku vyrobené všechny dveře i s výplněma.Vchodové jsou dubové,jinak borovice.Výplně jsou v přízemí vitráže,každý kus je originál.V 1 patře jsou skla pískovaná.

Dům má dvě podlaží,v přízemí domu se nachází prostorná kuchyně 16,3m2,pracovna(bývalá ložnice)17,3m2 a obývací pokoj 21,1m2.V obývacím pokoji je krb s krbovou vložkou,která má výdechy i do 1 patra.Příjemně vytopí v jarním a podzimním období.Jěště se zde nachází koupelna se španělskými obklady,sprchovým koutem a wc 4,8m2.V 1 patře je ložnice 20,6m2,dětský pokojík 19,7 m2 a prostorná koupelna s vanou a wc 9m2.

Dům je vytápěn tuhými palivy poloautomatizovaným kotlem(nemusíte jít k němu až 5dní,dle počasí).Plynová přípojka je v blízkosti domu(není zapojena do domu).Podlahy v celém domě jsou v přírodních odstínech,v přízemí je laminátová plovoucí podlaha a v 1patře je masivní dřevěná podlaha.V suterénu je zapojena vodárna,která upravuje vodu na pitnou(tj.nemusíte už nikdy kupovat balenou vodu)v kuchyni u dřezu je druhý kohoutek na tuto vodu.

Mateřská škola,základní škola,pošta a lékař je vzdálen 3km v obci Zlonice.V obci je obchod se základními potravinami a 2 restaurace.Zábava,kino,divadlo,lékaři aj. je v nedalekém městě Slaný 5km odsud.

The house is after complete reconstruction 5km from Salty in a very quiet location for golf lovers is the 18-hole course located approximately 10 minutes walk. The house is beautiful maintenance-free garden (just 1 week the grass takes about 2 hours) in the Japanese style with the already mature trees.Here you will find Japanese maples, azaleas, rhododendrons, and other beautiful trees. There is a large lake with a wooden bridge and 2 waterfalls powered pump. Next to the pond is a garden house, which is used as a winter garden. In summer it is nice to sit at the grill with a beautiful garden view.

Plot size is 900 m2. The house is full basement, insulated, with a new roof and beams (and new ones are all plaster, power distribution, water etc). Wooden windows are made to order, throughout the house are custom-made door is all filler. Entrance is oak, pine otherwise.

The fillings are on the ground floor stained glass, each piece is unique. In the 1st floor of the glass sand. The house has two floors, the ground floor is a spacious kitchen 16.3 m2, office (formerly a bedroom) and 17.3 m2 21.1 m2 living room. The living room has a fireplace with a fireplace that has vents and into the 1st floor. Comfortably heats up in spring and autumn.Still there is a bathroom with Spanish tiles, shower and WC 4.8 m2. In the 1st floor bedroom is 20.6 m2, 19.7 m2 children's room and spacious bathroom with tub and toilet 9m2.

The house is heated by solid fuel boiler semi-automatic (you do not go to him to 5 days, depending on weather). Gas connection is in the vicinity of the house (not connected to the house). Floors throughout the house are natural shades, the ground floor is laminate flooring and is 1patře massive wooden floor. In the basement is involved in pumping station, which provides water for drinking (ie.'ll Never need to buy bottled water) in the kitchen sink, the second tap on the water.

Kindergarten, primary school, post office and the doctor is 3 km away in the village Zlonice. The village has a shop with basic food and 2 restaurants. Entertainment, cinemas, theaters, doctors and others. in the nearby town of Salty 5 km away. Prague is just 20 km away, excellent accessibility to the airport, city part Zličín Letňany or black bridge. The raid on the highway is about 10 Km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu65587
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha130
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.