Pronájem bytu 3+1 82 m², Volkova, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+1 82 m², Volkova, Praha, Praha
Pronájem bytu 3+1 82 m², Volkova, Praha, Praha

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitky

Vhodné ke spolubydlení
Volkova, Praha - Černý MostMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie

Měsíční nájemné10 500 Kč

Základní nájemné8 000 Kč
Poplatky za energie2 500 Kč
Vratná kauce10 500 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 8 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízím pronájem samostatného neprůchozího pokoje o rozloze 14m2 (pro max 2 osoby). Druhá neprůchozí ložnice je již obsazená (mužem). Jedná se o klidné a prostorné bydlení na metru v bytě 3+1 o 82m2 s pronájmem jen dvou ložnic. Společné prostory v bytě jsou veliký obývací pokoj, samostatná plně vybavená kuchyně, šatna, koupelna s vanou, samostatné WC, velká lodžie s grilem a výhledem do zeleně. Cena 8tis+2,5tis poplatky (při pronájmu jedné osobě), internet v ceně. Byt je plně vybavený, v nabízeném pokoji může být k dispozici dvojlůžko, pracovní stůl se židlí a komoda. Parkování je možné bez problému na ulici. V okolí jsou obchody, poliklinika, parky. Výborná dostupnost do centra metrem (na Florenc 15min). Pouze pro nekuřáky, bez domácích zvířat.

I offer a rent of a room 14m2 in a shared flat. Second room is rent out to a man. It is a very big flat (82m2) in a calm residential area, only two bedrooms are rented. There are big common spaces - living room, kitchen, cloakroom, bathroom and toilet, big balcony with a grill. Price 8ths +2,5 ths for energies (internet included). The flat is fully equiped, in the room there is a double bed, table with chair and wardrobe. Parking is on the street for free. Good connection to city center (15 min to Florenc). No smoking, no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu659670
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
Výtah
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google