Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1022 m² bez realitkyRokytno, Rokytnice nad Jizerou - Rokytno v Krkonoších, Liberecký kraj

Rokytno, Rokytnice nad Jizerou - Rokytno v Krkonoších, Liberecký kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek s roubenkou ve spatnem stavu, Rokytnice nad Jizerou - Rokytno

Pozemek o celkové výměře 1022m2 se nachází v nadmořské výšce 840m.n.m., 400m od rozcestníku pod chatou Družba na červené turistické stezce vedoucí k chatě Dvoračky. Na pozemku stojí roubenka o zastavěné ploše 79m2 určená k prestavbe nebo náhradě novou stavbou. K dispozici je projektová dokumentace na novou roubenku.

Pozemek spojuje s obecní cestou pás o šíři 3m na hranici lesa. Z inženýrských sítí je k dispozici jen elektrická přípojka (3fáze,220/400V). Splaškové vody je třeba řešit malou domovní čistírnou. Zdroj vody lze řešit buď vlastním vrtem, nebo dohodou s majitelem sousedního pozemku na kterém se nachází pramen. Při stavbě je třeba respektovat požadavky KRNAP-u, nová chalupa musí být tedy buď roubená nebo obložená dřevem a může mít jen jedno nadzemní podlaží plus obytné podkroví. Podsklepení je možné. Přístup automobilem k pozemku je možný v letním období, v zimě se však cesta neprotahuje a je třeba automobil odstavit na parkovišti u hlavní silnice a zbývajících 500m dojít pěšky. Je možné též dohodnout parkování u chaty Karbo vzdálené 300m od pozemku.

Vyjmenované technické problémy jsou vyváženy kouzelnou atmosférou místa, které je ideálním výchozím bodem pro hřebenovou turistiku. V zimním období je možné sjet na lyžích z Lysé hory přes Dvoračky až k chalupě. Nejbližší vlek je vzdálen 300m za výběžkem lesa.

Property with a period cottage requiring redevelopement, Rokytnice nad Jizerou Rokytno

Property with total area of 1022m², 840m above sea level, 400m from the holiday hotel Druzba and on the red touristic trail leading to Dvoracky. The property features a 79m² cottage intended for complete reconstruction. Available as part of the sale is project documents for the new developement.

The property is connected to the public path which is 3m wide and on the border of the forest. From an engineering point of view an electrical connection of (3phase,220/400V) is available. Waste water will require a small domestic cistern. Ready water source is available by drilling for a well, or by agreement with the owner of a spring on a neighbouring property. During reconstruction it is neccessary to abide by regulations of KRNAP, the new cottage must be a timber construction or featurer a timber exterior and can only have one floor and an attic. The construction of a basement is possible. During the summer full access by car is possible, during the winter the car must be left at a car park on the main road and the remaining 500m on foot. Parking is available at the Hotel Karbo 300m from the property.

The above technical problems are fully offset by the magical charm of the to ski from the Lysa Hora mountain ski centre, via the Dvoracky chaletts right up to the cottage. The nearest ski lift is 300m from the property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66675
VlastnictvíOsobní
Plocha1 022
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.