Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyZa Karlínským přístavem, Praha - Karlín

Za Karlínským přístavem, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné30 900 Kč

+ Poplatky za služby5 300 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený útulný byt 2 + kk s plochou 56m2 a přímým vstupem na předzahrádku (55 m2) orientovaný na jih v rezidenčním projektu Vltava v Karlíně. Nachází se přímo na nábřeží řeky Vltavy, 3 minuty pěšky od stanice metra Křižíkova a zastávky tramvaje, v těsném dosahu starého Karlína s desítkami restaurací, kaváren a obchůdků, téměř v centru města, a přece obklopen přírodou s napojením na cyklostezku a park.

Dispozice bytu je tvořena chodbou, která vede do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Chodba také poslouží jako praktický úložný prostor, díky šikovně vestavěné skříni. Dále je byt rozdělen na denní část a odpočinkovou. Za vstupní chodbou se nachází část denní, jenž je tvořena kuchyňským koutem s linkou, jídelnou a prostorným obývákem. Místnost je velkoryse prosvětlena okny, ze kterých vede přístup na zahradu. Na vstupní části předzahrádky je umístěna dřevěná terasa, pro pohodlné posezení na čerstvém vzduchu nebo grilování s přáteli. Zbytek předzahrádky je travnatá plocha určená k relaxu v příjemné zeleni. Soukromí zajišťuje dostatek vzrostlých keřů kolem dokola. Zahrada je orientována do klidného vnitrobloku.

Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice s prostornou vestavěnou skříní a z ní se vchází do velkorysé koupelny s umyvadlem a prostorným sprchovým koutem.

Samozřejmostí je kompletní vybavení kuchyně s moderní kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, pečící troubou, myčkou, digestoří, vestavěnou lednicí a pračkou, jídelním stolem a sedací soupravou v obývacím pokoji.

Měsíční nájemné činí 30.900 Kč + 5.300 Kč zálohy na služby včetně elektřiny, 2x vratná jistota předem.

K bytu je možné navíc pronajmout 2 parkovací stání, každé za 3.000 Kč / měsíčně a sklep (4 m2) za 500 Kč / měsíčně.

We offer for long-term rent a fully furnished cozy apartment 2 + kk with an area of 56m2 and direct access to the front garden (55 m2) with orientation to the south in the residential project Vltava in Karlín. Located directly on the Vltava riverbank, 3 minutes walk from Křižíkova metro station and tram stop, in close proximity to the old Karlín with tens of restaurants, caffes and shops, almost in the city center, and yet surrounded by nature with direct connection to the bike path and the park.

The layout of the apartment consists of a hallway leading to the living room with kitchenette. The corridor also serves as a practical storage space, thanks to a handy built-in wardrobe. Furthermore, the apartment is divided into a living area and a resting area. Behind the entrance hallway is the living area, which consists of a kitchenette with a counter, a dining room and a spacious living room. The room is generously illuminated by windows that lead to the garden. On the entrance part of the front garden there is a wooden terrace, for comfortable sitting in the fresh air or barbecue with friends. The rest of the front garden is a grassy area for relaxing in greenery. Privacy is ensured by plenty of mature shrubs all around. The garden is oriented to a quiet courtyard.

From the living room one enters the bedroom with a spacious built-in wardrobe, and from there one enters the generous bathroom with sink and spacious shower.

Of course there is a fully equipped kitchen with a modern kitchen with ceramic hob, oven, dishwasher, extractor hood, built-in fridge and washing machine, dining table and sofa in the living room.

Monthly rent is 30,900 CZK + 5,300 CZK deposit for utilities including eletricity, 2x refundable security deposit in advance.

In addition to the apartment can be rented 2 parking spaces, each for 3,000 CZK / month and a cellar (4 m2) for 500 CZK / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu671624
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 9. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
Předzahrádka 50 m²
Terasa
Parkování
Garáž
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 303 m (4 min)
PoštaPraha 87
🚶 443 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 284 m (3 min)
BankamBank
🚶 249 m (3 min)
RestauraceRiver Garden Grill
🚶 13 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 420 m (5 min)
ŠkolaCírkevní střední škola Jana Boska
🚘 970 m (3 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 979 m (3 min)
Sportoviště
🚶 448 m (5 min)
Hřiště
🚶 187 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.