Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitky

Františka Jansy, Praha - Dolní MěcholupyMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Balkón • Sklep • Garáž

Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 585 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

Nedosáhnete na hypotéku?

Byt pro vás koupíme hned, stačí si do 5 let našetřit na hypotéku


Nabízím převod družstevního bytu 54,8 m2 s parkovacím stáním (převzetí družstevního podílu) bytu 2(1)+kk umístěném ve 4. patře budovy označené F1 v rámci IX. etapy žádaného projektu Malý Háj společnosti FINEP. Dokončení 03/2022. Částka potřebná k převodu (postoupení družstevního podílu) je 3.3 mil. Kč, (nelze hradit úvěrem ani hypotékou bez zajištění jinou nemovitostí).

K bytu se váže anuita ve výši ve výši 2.85, která se splácí v měsíčních splátkách po 14.720/ měsíčně až do zaplacení (cena bytu po doplacení je 5,8 mil). K bytu lze dokoupit garážové stání za 350 tis.

Anuitu bude možné kdykoliv v průběhu splácení za stanovených podmínek doplatit a převést byt do osobního vlastnictví (ten již lze financovat hypotékou). Mimořádné splátky jsou bez sankce.

Byt je k nastěhování v prvním čtvrtletí roku 2022 a je vhodný nejen pro bydlení, ale i jako investiční byt. Bude vybaven kvalitní podlahou, dveřmi Sapeli s obložkami, nadstandardním provedením koupelny (vana, obklady v nedominující barvě, radiátor formou žebříku, závěsná toaleta) a přípravou na instalaci kuchyňské linky. Protože je byt stále ještě ve výstavbě, jsou možné klientské změny.

Velkou výhodou je těsná blízkost Retail Parku Štěrboholy, kde najdete například potraviny Lidl nebo Iceland, sportovní potřeby Sportisimo, drogerie Rossmann a Teta, obchody s chovatelskými potřebami mnoho dalších.

Najdete zde také Café malý háj a kadeřnictví s holičstvím Studio Fly. Několik desítek metrů od Malého háje se nachází stanice autobusu MHD. Další širokou škálu obchodů nabízí také blízké nákupní centrum Europark Štěrboholy. Ve Štěrboholech i Dolních Měcholupech se nachází mateřská i základní škola. Na metro jsou to 3 zastávky autobusem, frekvence autobusů je cca 10 min. v brzké době bude v blízkosti vybudovaná tramvajová smyčka.

Okolí skýtá široké možnosti relaxace a aktivního trávení volného času, přesto má velmi dobrou dostupnost až do centra Prahy. Milovníci sportu nepochybně ocení zcela nový sportovní areál, kterému dominuje víceúčelová sportovní hala. Jeho součástí je také hřiště s umělou trávou třetí generace a dva tenisové kurty s antukovým povrchem. Cyklisté využijí novou cyklostezku a pro milovníky golfu je k dispozici Golf Hostivař, vzdálený 10 minut jízdy. Díky bezprostřední přítomnosti krásné přírody se vám nabízí řada sportovního a volnočasového vyžití, jako je běhání, jízda na kole či in-line bruslích, rybaření či procházky v blízkém přírodním parku Hrušov.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu680210
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha55
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBD
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž

Potřebujete dospořit na hypotéku?


Program Můj první byt od Ownest

  • Na začátku potřebujete mít naspořeny pouze 3 % hodnoty bytu
  • Garantujeme fixní odkupní cenu pro následujících 5 let
  • Postupně si šetříte na 10 – ⁠20 % hodnoty bytu a máte až 5 let čas na získání hypotéky

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google