Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 92 m² bez realitkyTryskovická, Praha - Čakovice

Tryskovická, Praha - ČakoviceMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena11 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 456 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderně zařízenou a prostornou bytovou jednotku v novostavbě z roku 2019 v pražských Čakovicích (developerský projekt Čakovický park).

Jedná se o bytovou jednotku dispozice 4+kk (podlahová plocha 91,2 m2) s balkónem (6,5 m2) orientovanou na jihozápad. Byt se nachází v 1.NP z 6 NP.

K bytové jednotce náleží garážové stání v 2.PP a prostorná sklepní kóje (4,8 m2).

Jednotlivé pokoje bytu:

- obývací pokoj s kuchyňskou linkou (26,3 m2) v moderním designu, která je vybavena veškerými potřebnými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř) značky Elektrolux a designovou betonovou stěrkou;

- ložnice (14,2 m2) s vestavěnou šatní skříní, manželskou postelí s úložným prostorem a nočními stolky;

- dětský pokoj/ložnice (13,3 m2);

- pokoj pro hosty/ložnice (13,3 m2) s vlastním WC a sprchovým koutem (3,5 m2);

- vstupní hala/chodba (13,5 m2) s vestavěnou skříní s maximem úložného prostoru;

- komora (1,4 m2);

- koupelna s vanou (3,8 m2);

- samostatné WC s vlastním umyvadlem (1,9 m2).

Koupelny a WC jsou osazeny dlažbou, ostatní obytné části plovoucí podlahou. Všechny pokoje jsou přístupné samostatně a nejsou průchozí. Všechny okna jsou vybaveny žaluziemi, okna na západ jsou navíc vybaveny i venkovními roletami.

Balkón je orientovaný na jih, je tedy po většinu dne osvícen slunným denním světlem. Možnost ho využít k posezení s výhledem nebo k pěstování květin či zeleniny.

Garážové stání se nachází v druhém podzemním podlaží v těsné blízkosti výtahu. Sklepní koje o rozloze 4,8 m2 je rovněž situována v druhém podzemní podlaží a poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění sezonních věcí.

Městská část Čakovice nabízí komfortní podmínky pro rodinný život nedaleko přírody s kompletním zázemím občanské vybavenosti v okolí. Nachází se zde dostatek dětských hřišť, parků (zámecký park s rybníky, lesopark Havraňák a lesopark Letňany) a pěších stezek nebo cyklostezek (finská stezka včetně workoutových hřišť). V městské části Čakovice je několik mateřských školek, základní škola a gymnázium. V blízkosti se nachází supermarket Lidl, pro větší nákupy potom Hypermarket Globus, a pro společenský život dále dvě restaurace a večerka přímo na sídlišti.

Dostupnost do centra města zajišťuje dostatek spojů autobusové dopravy (na Metro C Letňany) a nedaleká zastávka vlaku Praha – Čakovice (vlakové spoje do zastávky Praha – Masarykovo nádraží trvají cca 25 minut).

Energetická náročnost budovy – B (velmi úsporná).

Měsíční poplatky SVJ cca 4700,- Kč (z toho fond oprav cca 700,- Kč) + elektřina 900,- Kč + internet 300,- Kč.

We offer for sale a modernly furnished and spacious apartment unit in a new building from 2019 in Prague Čakovice (development project Čakovický park).

This is an apartment unit of 4+kitchenette layout (floor area 91,2 m2) with a balcony (6,5 m2) oriented to the south-west. The apartment is located on the first floor of six.

The apartment unit has a garage on the second underground floor and a spacious cellar (4.8 m2).

Individual rooms of the apartment:

- living room with kitchen (26.3 m2) in modern design, equipped with all necessary appliances (dishwasher, induction hob, fridge with freezer, hot-air oven, microwave, hood) brand Elektrolux and design concrete trowel;

- bedroom (14.2 m2) with built-in wardrobe, double bed with storage space and bedside tables;

- children's room/bedroom (13.3 m2);

- guest room/bedroom (13.3 m2) with en-suite toilet and shower (3.5 m2);

- entrance hall/corridor (13.5 m2) with built-in wardrobe with maximum storage space;

- storage room (1.4 m2);

- bathroom with bathtub (3.8 m2);

- separate toilet with its own sink (1.9 m2).

Bathrooms and toilet are fitted with tiles, other living areas with floating floors. All rooms are accessible separately and are not pass-through. All windows are equipped with blinds, the windows to the west are also equipped with external blinds.

The balcony is south-facing and is therefore illuminated by sunny daylight for most of the day. It can be used for sitting with a view or for growing flowers or vegetables.

The garage is located on the second underground floor in close proximity to the elevator. The 4.8 m2 basement is also located on the second underground floor and provides ample space for storing seasonal items.

The Čakovice urban area offers comfortable conditions for family life near nature with complete facilities and amenities in the vicinity of the estate. There are plenty of children's playgrounds, parks (Chateau Park with ponds, Havraňák Forest Park and Letňany Forest Park) and hiking or cycling trails (Finnish trail including workout playgrounds). There are several kindergartens, a primary school and a grammar school in Čakovice. There is a Lidl supermarket nearby, a Globus hypermarket for larger purchases, and for social life there are two restaurants and a convenience store not far from the estate.

Accessibility to the city centre is ensured by plenty of bus connections (to Metro C Letňany) and the nearby train stop Prague - Čakovice (train connections to the stop Prague - Masarykovo nádraží take about 25 minutes).

Energy performance of the building - B (very economical).

Monthly fees of the Community of Unit Owners approx. 4700,- CZK (of which repair fund approx. 700,- CZK) + electricity 900,- CZK + internet 300,- CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu686182
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 3 minuty autem
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Čakovice
🚶 516 m (6 min)
PoštaPraha 96
🚘 1 399 m (4 min)
ObchodMůj obchod
🚶 257 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 374 m (6 min)
RestauraceU parku
🚶 185 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 376 m (4 min)
ŠkolaZUŠ Marie Podvalové
🚘 1 300 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 132 m (2 min)
Sportoviště
🚘 2 534 m (7 min)
Hřiště
🚶 164 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.