Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - Holešovice
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 036 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


U Veletržního paláce a parku Stromovka nabízím k prodeji krásný byt o dispozici 1+kk s prostornou terasou. Studio se nachází v posledním, šestém patře klasického cihlového domu s výtahem. Byt prošel nákladnou citlivou rekonstrukcí, precizně opravená okna, kompletně nová koupelna se sprchovým koutem, žulové obložení sprchového koutu, žulová podlaha, sanita značky Laufen, v hlavním pokoji jsou parkety, podlahové vytápění, bezpečnostní a protipožární dveře, centrální vypínače. Byt je skvěle dispozičně řešen, vstupní chodba disponuje šatnou, příprava pro kuchyňskou linku je oddělena a nijak nezasahuje do obývacího pokoje. Na terase je přípojka k vodovodu a el. energii, možnost výstavby další terasy (cca 40 m2) na střeše domu. Lokalita nabízí skvělou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. V blízkém okolí park Stromovka a Letná. Doporučuji prohlídku.

Close to Stromovka park I offer for sale a beautiful apartment available for 1 + kk with a spacious terrace. Studio is located in the top, sixth floor of the classic brick building with elevator. It is done sensitive costly reconstruction precisely repaired windows, completely new bathroom with shower, granite shower paneling, granite floors, sanitary brand Laufen, in the main room are parquet, floor heating, security and fire doors, the central switch. Apartment is great layout, entrance hall has a cloakroom, preparing the kitchen is separate and does not interfere with the living room. The terrace is a connection to water mains and electric. energy to building the next terrace (40 m2) on the roof of the house. Location offers excellent communication facilities and accessibility. In the nearby park and Letna Stromovka. I recommend a tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69463
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha45
Podlaží6
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.