Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - Žižkov
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Chcete se jenom přestěhovat a hned bydlet? Nabízíme slunný (JZ), velmi dobře řešený byt o velikosti 2+kk (56m2) v lukrativní lokalitě Prahy 3. Byt je po šetrné a designové rekonstrukci - nová designová kuchyňská linka se spotřebiči Bosch, nová koupelna s vanou – nový bojler, nový záchod, nové WAFky. V celém bytě je plovoucí podlaha Parador, designová ložnice s velkou vestavnou skříní.

Prostorné pokoje, v bytě je komora.

Poplatky související s užíváním bytu jsou zcela pokryty výnosy z nebytových prostor v přízemí domu. Z těchto polatků se provádí i opravy domu. Dům je po kompletní rekonstrukci: nová střecha, fasáda, vstupní dveře, výtah, nové stoupačky, nová plastová okna. K dispozici je prostorný sklep. Byt je v osobním vlastnictví. Nízké měsíční poplatky za plyn a elektřinu. Výborná občanská vybavenost.

Nabízíme i možnost převzetí hypotéky v hodnotě ca 1,6M a zbytek doplatit v hotovosti. Měsíční splátka je ca 10.000Kč, roční fixace, Raiffeisenbank.

Ihned volný.

Want to just move and live? We offer a sunny (NW), very well made 2 rooms flat (56m2) in the lucrative site of Prague. The apartment is after whole reconstruction with new designer kitchen (appliances Bosch), new bathroom with bathtub, new boilers, new toilet. Throughout the apartment is floating floor Parador, bedrooms with large built-in wardrobe cabinet.

The spacious rooms with chamber.

Charges related to the use of the apartment is completely covered by income from non-domestic premises on the ground floor of the House. These fees completly cover repairing of the House. After a complete reconstruction of the House is: a new roof, facade, doors, lift, new plastic window. There is a spacious cellar. The apartment is in private ownership. Low monthly fees for gas and electricity. Excellent facilities.

Free Immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69981
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha56
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.