Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyDružstevní , Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Družstevní , Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj
Cena870 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej DB 2+1 Prostějov 74 m2 s nájmem 2900,- Kč.

Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 o výměře 72 m2 ve II. Poschodí. Dům celý po revitalizaci vnitřní i venkovní , zatepleno, velká lodžie , nová sedlová střecha, bezbarierový přístup do domu, výtah Schindler - velký přes celý profil schodišťové šachty (stěhování, ZTP, apod.), komora, nové rozvody, termoregulační ventily, digitální měřiče tepla, zděný - samostatným oknem větraný sklep. Byt v původní vybavenosti. Měsíční nájem včetně fondu oprav a základních záloh (tj. pojištění domu, daň z nemovitosti, účetní služby spojené s funkcí Družstva nájemníků , osvětlení sp. prostor, pojištění domu, užívání výtahu, záloha na TV a SV je celkem 2930,- Kč, který je bez souhlasu nájemců neměnný!!!). Cena 870 000,- Kč.

Ihned volný, vyklizený, vymalovaný. Autobusová zastávka před domem (70m). Do centra cca pěšky 6 minut. Nájezd na D1 směr Brno autem cca 2,5 min

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70291
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha74
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.